ads

Wednesday, June 10, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Salam semua.I'm back! rindunye nak blogging.rindunye kat uols.;p .Alhamdulillah.Thanks kpd yg doakan kami.nanti US sharing pictures kami di cameron ye. tapi ummi nak enter father's day by Zara shoppe dulu boleh tak? semangat je.contest by mama tisya dah tutup rupanya.tak sempat den.huhu

Review ummi about zara shoppe ni.Zara shoppe memang best.macam- macam ada.siapa yang tak suka shoppingkan.cuci mata pun jadilah.;p. Zara shoppe ada pelbagai barang dari purse, wallet, scarf, dan accesories dari pelbagai jenama.semua cantik- cantik belaka.harganya juga berpatutan.murah- murah! jom klik ke zara shoppe!! and Thanks Zara shoppe for the opportunity.semoga bisnes makin maju..;)
new items, shawl


gadis turkey bertudung turkey.abi suka if ummi pki tudung camni.lagi- lagi if pakai dgn abaya or jubah.abi kata macam awek arab.abi kata awek arab cun.hidung mancung, mata cantik dan kulit putih mulus.huhu.jelesnya...ummi nak jadi macam awek arab la.;p

tudung turkey merah mak ngah.walla!!! i like... kata orang turki, tamam! maksudnya bagus!
roma scarf.pink color.ada banyak lagi corak.di pasaran jarang jumpa jual tudung turki camni.

wah,menyerlahnya if pakai purse pink ni.. awesome! ;p
yang ini pun cantik ar...brand LV.glamor you! hitam itu menawan..:o

yang ini accesoriesnya,bangle.it's cool! murah je rm 8.

okey, ummi pilih gambar nih.susah juga nak cari gambar abi.abi susah nak bergambar.ini gambar abi ketika kami bercuti di genting ketika aufa 3 bulan.Kira masa ini adalah percutian pertama aufa.Ia juga kenangan indah kami bersama aufa.masa ini kami sedang naik venice gondola.Aufa hairan agaknya masa naik gondola letrik tu.hehe.mata melilau- lilau tengok sana sini.Walaupun abi sangat sibuk.Abi bekerja 7 hari seminggu.Abi sangat kuat bekerja untuk kami.Tetapi abi tetap luangkan masa melayan karenah aufa.Abi juga sentiasa mahukan yang terbaik untuk aufa.Bila aufa nakal.ummi mengadu kat abi, aufa koyakkan majalah ummi dan tak reti duduk diam.abi mesti backing aufa.abi kata baguslah,budak cerdik dan cergas memang camtu.;p Bagi ummi , Alhamdulillah kita dikurniakan anak yang sihat dan comel.;p. Hari bapa ini ummi harap dapat hadiahkan present untuk abi.raikan abi.selama ini abi dah belikan macam- macam untuk kami. Kalau menang dan dapat hadiah ini lagi bagus.murah rezeki..We love you so much abi!! Thanks for everything..
SEMPENA FATHER'S DAY 2009, ZARA SHOPPE MENGANJURKAN SATU CONTEST..
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009
SYARAT-SYARAT PERADUAN :
1~ follow ZARRA SHOPPE.
2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)
5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009
HADIAH?
*
*
*
Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95
yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan
beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!)
so cepat2lah hantar entri ya!
7 entri terawal akan menerima hadiah *misteri*

12 comments:

[-suziey-] said...

waa menariknya hadiah contest nih...cma nk join la:D

Ummi Salsabila said...

suziey ~ jom join ramai2..ne th de rezki kan? :)

ibu_arifa said...

memang rajin US join contest yer..saya xde banyak gambar asben dgn anak..so..'rest' jap lah bila ada contest semperna father's day ni..
hehehe..good luck yer US!! mana gambar stoberinyer

Ummi Salsabila said...

ibu arifa ~ actually, xbyk gambo hubby.byk gambo lama.tu pon bole kira.misi kite pas ni amik gambo hubby byk2..huhu.TQ ibu..ok2, nnt upload gambo stoberi yer..:)

UmmiKhayra said...

Wahh... Nak join gak la.. Kene korek lagi la nih mana gambar nak letak. Hehehheheheh Cepat je US join ek? Hehehhehehehe

US, update pasal cameron. ujung minggu ni pun UK nak g cameron jugak. Hehehehhehehe

Momma Mia said...

Best nya aufa naik venice gondola... Geram la tengok rambut Aufa tuh. heheh...

wah US g Cameron ek? Berselisih kite agaknya kat sana ek. Damia pun baru balik dr sana.

Ummi Salsabila said...

Ummi Khayra ~ join jgn xjoin..xmng xpe..saje nak meriahkan.mmg buat cpt2.coz tkut terlepas cam contest mama tisya.
pasni nak buat contest cutest baby in red plak..:0

ok2,nnt US wat entry psl pi cameroon yer..

Momma Mia ~ aah,best aunty.nek gondola tipu2 tu.kehkeh..

momma & mia pi cameroon gak ke..if de rezki msti kite le terserempak kan??

PadNani~~{@ said...

Adek Aufa masuk contest lagi! Abg Hafiy pun sibuk nak meriahkan majlis jugak la..bestkan kalau dapat bg hubby wallet tu=)

Good luck Aufa shomell..bestnye dia naik gondola ye^^

AshAnas said...

Banyak je gambar Anas dgn Abah dia tp Ummi Anas ni susah nak melekat kat blog lama2... siang byk keje kat ofis, blk dh lewat, masak, ngemas2, lyn Anas lagi, dh ngantuk br tgk2 blog kejap... weekend plak byk je kenduri skrg ni, jauh2 plk tu... kena fully prepared ni b4 join any contest... Good luck Odah!

Ummi Salsabila said...

Ashanas ~ abah anas suka bergambar orait je.fuh,odah dah dpt bygkan mmg penat.pe nak buat.kite dah de family n anak..gitula.family 1st kan? blogging mn yg smpt je.odah blogging wktu mlm.pas aufa tido.siang xdptla..mcm2 keje.lyn aufa yg xmo ltk tu.:)

kakyong said...

ade contest lagi... huhuuuh..
nak tepek dulu kat blog...

gud luck yer ummi aufa...

Ummi Salsabila said...

kak yong~haha.kak yong join xjoin!!