ads

Wednesday, June 17, 2009

Mandi Pool

Ini aktiviti aufa weekend lepas.ummi xdapat pi gather.tapi kena ikut abi pi Putrajaya tu...after abi abis meeting. abi kata, jom kita amik our anak2 buah, mira, mirul and aniq.bw pi pool skali.umah dorang dkt je dgn putrajaya.so,baru happening! especially aniq.boleh mandi dgn aufa skali.;p this pic special untuk aunties sume.time ni masa baru beli swimsuit & float tu.ummi tu excited suh aufa pose.layan jela...;p

Ummi xingat nama bangunan tu.tp pool tu dkt dgn alamanda.dkt presint 16.masuk bayar rm1 je sorang.So, layan jelah pics budak tecik ni..;p

mula2 takut2..aufa, cpt vroom..vroom..pin..pin... eh, takut ke?.ni bath tub besau ni.aufa kan suka mandi..
pastu celup2 tgn..

pastu baru excited! tepuk2 air, lonjak2 kaki..
ummi nye pun sama excited,terus terjun kolam.xmenyempat tuka baju.haha.teruk betul! ummi sorang je mak budak masuk dlm tu.xmalu..;p

look, dia xnak naik.da sonokla tu.;p


jumpa kakak ni.comel la kakak ni.pose jap dgn aufa.aufa sebuk tgk swimsuit dia.aufa kate,eh, asal bju dia lagi cun?



ni abg aniq.abg aniq lg excited.teror swim!


pas mandi & tukar baju.pose with our abi ;p


kak mira a.k.a mira jonas yg slalu comel..:)

comel aniq senyum. aufa xreti duk diam..nak buat acrobat ke....:p
ok,next time kite pi pool lg ok syg ..:)

22 comments:

Intan said...

Uwaaa...tanteknya swim suit aufa. Arissa jeles lah! Ibu arissa tak beli pon :(

Intan yg sllu sgt jenjalan Alamanda pon leh tak perasan adanya pool di situ...ish teruk tul lah den nie. Len kali aufa g situ leh lah ajak arissa skali ye ;)

P/s: Pic ni amik pakai kamera baru ke yg lama US?

Ummi Salsabila said...

Intan ~ ala,ummi beli yg bese2 je.tu pun besau sikit.longgar.if arissa msti muat2 kot..nnt suh ibu beli ea arissa...

bangunan tu dpn alamanda.ape ek nmnye.ade playground mc2 la arissa..best! lenkali kite pi sesame ok...

p/s: pic ni pki hp cam.sony eric cybershot, by my niece mira.ms ni blum beli lg..nnt US pose gune cam baru ea.eceeeh..hehe

Zuhaini said...

alahai cutenya... :)

Momma Mia said...

alahai bestnyer Aufa mandi pool. Arissa pun dah mandi pool. Ni yg jeles nih. Damia pun dah terjah pool cuma mommaMia jer yg tak sempat nk buat n3 sbb lately nih kerja byk (maklom ler lepas bercuti hehehh...) tunggu ler ek aunties2.
Swim suit tuh lawa ler...

Mrs. Adz said...

amboi bestnye mandi kat pool ek..syok tgk aufa ni mandi..cayalah sayang aufa ni..eisya dah lama tak g kolam ni.cuaca panas sgt sekarang mcm tak sesuai je nak mandi kolam klu kat jb ni..jgn lupa pakaikan sun blok utk aufa tau..

yatie chomeyl said...

pelampung aufa bestnya...klu yatie pon masuk pool dgn pelampung tu, sumpah tak nak kluar dr pool hehehe

MAMASYAZA said...

amboi cutenye swim suit aufa tu...bukan main lagik ekkk aufa

niza said...

sonoknyer aufa dpt mandi pool...aufa swimming x??hikhik...

[-suziey-] said...

wallaaa comelnye aufa pakai bikini..ekek:D pelampung ade stereng lagi:p

AshAnas said...

bile la Anas nak suke mandi ni? Asyik nangis je ms mandi... Huhu...

ummumishkah said...

comel dgn swimming suit tu.. eloklah bawak anak berenang.. anak2 UM pun dari baby lagi diajar masuk swimming pool..

Farah said...

coolnye float aufa!! mane beli??

MeL said...

ala cekcinya aufa..cute sgt, sweet je muka anak dara ni. ummi xswim sekali ke?

MiRaHaNNa said...

cun giler makwe tudung itam tu.. haha..
makwe tudung biru tu pun cun gak.. huhu..
yeah! mira jonas tu.. HIDUP MIRA JONAS! haha..
comel lar aufa pakai swim suit.. =)

as said...

aufa mandi pool yerrrr!!!best tak?next time ajak nenek ngan atok sekali.....heeee...heeee

odah nant 25hb/7 ade kenduri arwah kat umah nenek,so nant kat sana kiter posing pakai camera baru ok!!!!haa.haaaa..tak sabar nak tunggu ni

Jiey^Mien said...

nape ummi tak swim sekali? berebut float ngan aufa.. =)

ibu_arifa said...

seronok lah Aufa dapat mandi pool. Cantik swmingsuit Aufa yer..US pun cun sentiasa dlm gambar..hotmama lah katakan..
mmg kak Mira ni comey lah kan US..adIK US ker adik somi..

Bilakah Dalila dapat mandi pool jgk nih..

PadNani~~{@ said...

shomelnye dia nih! shantekla bikini pink aufa tu.. abg Hafiy jeles je tgk aufa dapat mandi pool tau!=)

take care US n family..mmuuaahss

Ummi Salsabila said...

Zuhaini ~ TQ aunty

Momma Mia~ ok,aunty tunggu e3 mia ok..hihi.TQ aunty..

Mrs Adz ~ alamak,xpki sunblock.itamla aufa.;p.tp ms tu xpns sgt.coz nak ujan..aufa tunggu je bl nak mandi sampi ptg tau..

yatie chomeyl ~ hahaha.best ek.tu je yg suai dgn dia..le msuk kaki.wah,aunty pun nak plampung tu gak..xle3..;p

MAMASYAZA ~ hehe.TQ aunty.ummi nye yg excited
lebih..

niza ~ bestla aunty..aufa xreti swim lg.dia tepuk2 air n lonjak2 kaki je..:)

suziey~ TQ aunty.walla! hahaha..

Ashanas ~ anas takut mandi ek? xpe2 lame2 okla tu..xpun jom mandi dgn kak aufa.msti dia sonok..;p

Ummi Salsabila said...

ummumishkah ~ TQ aunty.iyer? bagusla kak.nak ajar aufa swim tp ummi nyer pun xpndai swim.suh abi aja kami berdualah.;p

Farah ~ cool ye? beli kat giant damansara.

Mel ~ haha.cekcikan aunty...ummi xswim.celup2 kaki je..:)

MiraHanna ~ waa.bestnye duk angkat bakul..hehe.Hidup Mira!! not Jonas.haha.jgn mrh..;p

as ~ ok2. len kali ajak atuk nenek, mak su sume..hehe

insy, kite jumpe kat kg nnt ye..

Jiey Mien ~ alaa...malu..tu dah la pool bdk2 kecik.de lak mak budak masuk..bdk2 len kate, sebuk je aunty ni..;p

ibu arifa ~ Tq aunty.hot mama? haha.mn de.mira tu anak buah somi.ok,dalila ajk ibu pu pool nnt ok ;p

Padnani ~ TQ aunty nani.abg hafiy jeles ek..xpe2 nnt abg hafiy le blaja swim gak.
take care nani n family..;)

kakyong said...

Ummi aufa,
anak3 daku berpool depan rumah jer.. hahahah..
dok pujuk ayahnyer nak g kat pool BDI..manjang ayahnyer bg alsan itu ini.. best gak kan dpt cam ni, dpt gak aufa jumpa kwn2 baru...

anak2 daku ni kawan ber3 org tu jer la buat masa ni.

ummuabdullahsyaakir said...

Seronknya Aufa mndi swmg pool,siap ada plmpung+swmng suit lagi...hehe US tak salh join Aufa skli,ambik kesempatn juga-klu daku pun nk jugak ikut ank join skli mandi hehe