ads

Saturday, June 13, 2009

Uwaaaa......frustnye..


Jumaat 2pm : ke giant.berdua dgn aufa.beli barang dapur.beli bahan- bahan untuk buat lasagna.nak bwk ke MSK gather.dalam kepala macam- macam pikir.sampai barang2 dah di bayar tertinggal di cashier.sempat jalan- jalan.smbil2 bg flyers score A.beli baju aufa.beli blouse ummi.nak balik.perasan.eh, mana brg2 tadi!!! wargh!!! tertinggal.kelam kabut...pi cari blk mana counter td.tunjuk resit.budak cashier tu bg brg td.siap ckp,akak ni menonong je.camne boleh tertinggal..uwaaa...malu.sabo jelah budak ni...just jwb,pikir mcm2la dik..tensen je..

Alhamdulilah, dapat 2 client yang berminat dgn score A.happy sikit..


Jumaat 12am: hubby da tido.aufa baru tido.dia dah tido baru kita boleh buat kerja.dlm kepala da set nak buat apa.nak kemas brg2 nak pi sok, nak gosok baju, nak ke dapo sediakan bhn2 lasagna.sambil2 rebus lasagna.bukak laptop.tahu tak nape esok? ummi ingat 14 june hari sabtu.naseb bek tergerak hati cek blk.hari Ahad la...siap ckp dgn hubby sok anta pukul 8pg kat tasek sebelum tido td.uwaaaa....


Sabtu pagi: Hubby tanya tak jadi pegi ke? haha.sokla bang.silap...

Abi: abang ada meeting kat putrajaya la sok pagi.smpi petang.next time la pi gather tu..ikut abg.

ummi : ??? la yeke...uwaaa........frustnye..de wat lg ke gather cmni nnt...


so, sori kwn2 sume..ummi xdpt pi gathering sok.xde rezki nak jumpa uols...sori sgt2x...maafkan kami ye..

18 comments:

Jiey^Mien said...

Hehhhee.. Sekapal la kita.. Jiey pun takleh gi coz hubby takde.. =)
Kita suh mommy lyna buat lagi next time..

Watie Aziz said...

ooo...tuh lah ceritanya yerk ....sedey lah i camni ..nak gelak pun ada gak pasal u tertinggal2 barang tuh..hehehehe... sib baik dapat cust score A, happy sket yerk ..:)

ala tak dapatlah kita jumpa u n aufa esok...huk huk.. agak2 27 June nanti free tak US, if free, mehlah jemput datang umah i, i buat majlis Qarissa 1st B'day. U tau kan? ehehhe..dah letak dalam blog invitation tuh ..leh kita jumpa aufa ...:)

ibu_arifa said...

siannyer dgr US tak dapat join gathering tu..saya?- jgn ckp la- dok kt png nun. tak pe lah next time lah join kot2 ada lg kwn2 lain yg nk buat gathering nnt..hihihi..ikut hubby pun best gak ke putrajaya.

PadNani~~{@ said...

la siannya US..takpela, x mau sedih2 k. hopfully next time ade gather2 lagi..mana tau nani pun leh join ^^

Mrs. Adz said...

la kesiannya..rupanya dah ade petanda sebab tu leh lupa barang tu..huhu..buat jela lasagna tu ye..anto kat sini skit.lapor la..hihi..

Dayah said...

mcmne US leh ttinggai brg ni..ni mesti otak ligat pkir psl gath tu ye..

takpe..nanti soh Lyna buat sekali lagi...saya yg kat Penang ni lagi la...tak dpt hadir.tunggu gambar dr kengkawan je...

ummumishkah said...

tak perlah US, inshaAllah dap p lain kali.. kami pun tak leh p sbb ada jemputan kenduri..

AshAnas said...

huhu, sian Odah... hihi, dh ade tanda2 tu... shira pun sm, last week asyik lupa memacam... baru anak sorg... hm, nk lasagna sket... =p

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

i pun tak dpt join gath...kalau buleh buat online conference punye gath, buleh gak i join..boohoo..

Intan said...

Siannye US tapi insya'Allah there will be a next time punye dun worriii. Kelakau btl sampai siap lupa brg lg tu...he he he

Momma Mia said...

uuuwaaa kite serupa la US. Damia demam & abah tak abis keje. So momma duk umah jer. Tak de rezeki nk offer Puding laici & mangga kat MSK

sitisifir10 said...

huhu...siannya dia, takde ke sape2 nak boleh tolong jemput dan hantar ummisalsabila...kalaulah saya dok sana, teringin rasa nak tolong..

Hajat nak gi juga MSK punya gath tapi tu lah, sian orang dok Parit Buntar neh!!

nadnye said...

:).. tak pe l US, lain kali jea la.. takde rezeki..

Ummi Salsabila said...

Jiey Mien ~ kite sekapal ek...hubby de hal len..kite pakse mommy lyna wat lg ek..huhu

Watie aziz ~ tula lwk je i kan..dah nyayok ke..haha. owh,beday party Q ye.if bole mmg nak pi.bkn jauh pun kan.tp xle nak jnji.coz tkut jd camnilaa....huhu.tp insyaAllah ye.

ibu arifa ~ sedihla ibu...frust je..da mangat2 kan,tibe2 xjd..best juga pi putrajy.tp gath tu bkn sll wat..rugi2x..:(

Padnani ~ ye ke? bl tu? raya nnt ek? nani blk ek? yeyeye..

Mrs Adz ~ hahaha.de ptande xdpt pi ke xdpt wat lasagna.huhu.dua2 kan..smpan blk dlm freezer brg2 nye..;o

Dayah ~ tula,pk psl gath kot.mangat2 je..last2 xpi..aah,xsabo nk tgk pics ni..

Ummi Salsabila said...

ummumishkah ~ ye? akak pun xdpt pi ye..sama gengla kite..

Ashanas ~ hehhe.br anak satu dah gini..kelam kabut je.blum rmi lg.uwaaa....;p lasagna? maila shah alam..:)

Mama miya ~ aah,mama miya lg sian..jauh tau.kn wat confrence gath special u mama miya nih..bohooo...;p

Intan ~ mmg kelakau kan.lawak je.malu....kihkih.ok,next time.hope kite le jupe gak 1 day t..insy..

Momma Mia ~ la yeke..ingatkan momma pi..sian mia demam ye? xdpt pi gak..xsmpi hjt puding laici n lasagna kite ni..;p

sitisifir~ waaah..baik nye kak siti..nak tlg amik n anto kite.terharu maru laks.huhu.

kak siti lg jauh kan.kite dok dkt pon xdpt pi.uwaaa...

nadnya~ yup,xde rezki la kak nad.hope de rezki 1 day ti..;p

precious innocent said...

lor.. salah hari ke? hehe... nasib baik x p sabtu tu...

-mama emma-

kakyong said...

aiseh.. tak dapat lah depa merasa lasagna ummi salsabila... ;)

ku yg di Ipoh pun tak dpt g gak... hmmm..

[-suziey-] said...

la sygnye...xpe la xde rezeki..US join la gathering 28hb ni:D