ads

Monday, June 22, 2009

Selamat Hari Ayah dan Abi!!

Salam sayang semua.Entry kali ini tentang father's day.ummi & aufa nak buat ucapan sikit...:)
Happy Father's Day to my beloved dad.Ayah, terima kasih atas segala pengorbanan mendidik dan membesarkan kami.Terima kasih atas segala2nya.Semoga Ayah sentiasa sihat dan ceria.
To atuk, aufa kata kalau rindu kat aufa boleh tengok aufa kat dalam blog ini.atuk dah pandai buka kan? boleh tgk aksi dan aktiviti aufa yang macam2 ni..i love atuk! muah! :)



Selamat Hari Bapa kepada abi yang tersayang.I just wanted you to know that how lucky i am to have you as my husband and as a father to our child.Semoga abang berjaya mencapai segala yang di hajati.aufa kata, thanks coz sabar dgn karenah aufa, jaga aufa, besarkan aufa..i love u abi! muah!


Our presents for our fathers.blue for my dad ( atuk) and pink for abi.:). kad tu kami tulis sama2.kan aufa?? hehe.
Walaupun hadiah ni xseberapa.tapi kami ikhlas tau.hehe.ummi beli.aufa tolong pilih.;p
Hadis Nabi (SAW) :
4 Perkara yang membahagiakan :
1. Isteri yang solehah
2. Rumah yang luas
3.Jiran yang baik
4.Kenderaan yang selesa
SEMOGA AYAH & ABI BAHAGIA SELALU..WE LOVE OUR SUPERDAD!! :)

13 comments:

Intan said...

Wah US, tak sangka serentak kita buat entry nie. Happy father's day to ur hubby too!

P/s: Pandainya anak dara US pilih baju utk atuk dan abinya ye :)

Ummi Salsabila said...

Intan ~ tula.sama la kite! hehe TQ for wish!

p/s: mmg pndai.ummi die ngajo.tp abisla if die ikut prangai ummi die yg suke shopping ni.he3

Mrs. Adz said...

pandainya aufa pilih baju..baju untuk ummi tak ade ke..cian ummi aufa..

MeL said...

happy fathers day! :)

denaihati said...

SELAMAT HARI BAPA..hargai lah Bapa selagi DIA bernyawa..insyallah anak kita pasti akan terus menghargai diri kita....

ummumishkah said...

US bertuah punyai bapa hebat dan bapa hebat kpd anak, hargailah mereka yer.. :)

Farah said...

aufa dah pandai tulis kad ek...pandai lak tu pilih baju hihi..

Qarissa's Parents said...

wah...tomeinya Aufa punya gaya tayang Daddy! hhhehe... awat tak tunjuk apa Aufa tulis? nak baca gak ..hahahah..

i dah wat entry Fathers Day tapi sengaja tak masukkan semalam ..nak masuk petang ni atau esok....ahaks! semangat wat kad sendiri ..siap ada cop mohor besar lagi...

MiszMama@Haslinda said...

happy father's day untuk tuk dan abi aufa..tu mesti gambar tuk time g cameron ari tu..hahaha dapat detect!!!

[-suziey-] said...

wah wah wah..aufa pilih baju tu yek...pandai aufa pilih..seb bek dia xpilih batman ke spiderman ke..ekekke:D

happy fathers day to ur hubby n abi :)

defina said...

salam kenal US, nnt saya nak add blog US kat blog saya yer...

Ummi Salsabila said...

Mrs Adz ~ aah, bju untuk ummi xde....:(

Mel ~ Thanks Mel..

denaihati ~ yup, hargailah mereka smntara masih ada.

ummumishkah ~ thanks kak...yup,bak kata denaihati..nnt nak akan hargai kita pula.

Farah ~ hehe.ummi ajar aufa, aunty..

Watie ~ hehe.bekkk punya tayang...malula nak tunjuk.ayat2 dlm kad tu beeekkk punyaaa...:)

Miszmama ~ thanks anuty.wah,terorla aunty!!

suziey~ kekeke.itu rsnye aqeel yg pilih..:)

defina ~ slm kenal jugak.ok,sy pun add blog defina jugak..

kakyong said...

Tahniah US punya ayah yg begitu, Alhamdulillah.