ads

Thursday, June 25, 2009

Iqram Halal House

Depan Kedai

Iqram Halal House adalah merupakan sebuah kedai yang memasarkan produk sejuk beku, perusahaan kecil sederhana, barangan bumiputera yang berkonsepkan produk yang halal dan berkualiti (halalan toyyibah).

 produk frozen.perencah masakan, daging, ayam organik, aiskrim, kuih muih.macam- macam ada.semua dari bumiputera.
produk kesihatan dan stokis HPA

Iqram Halal House sudah beroperasi selama 3 tahun.Ia juga merupakan pemborong dan peruncit produk halal.antara produk- produk yang terdapat di sana adalah pelbagai makanan frozen, produk dari timur tengah, produk kesihatan, produk minuman, produk PKS dan lain- lain.

kordial, sos, kicap, mayonis dari bumiputera

keropok lekor, pelbagai kopi, dan pemborong produk dari timur tengah seperti kurma, kismis, buah tin.



semua produk halal dikumpulkan di sini

Iqram Halal House memerlukan pembekal produk halal.kepada yang berminat boleh hubungi kami. Iqram halal house sedang mengadakan promosi 3 bungkus kuih frozen RM10.dan kepada yang berminat untuk mendapatkan bekalan pelbagai produk halal boleh dapatkan di

IQRAM MARKETING
27, Jalan Udang Putih 2/KS 3, Off Jalan Yadi (Sebelah Speed Mart 99)
41300 Klang, Selangor.
03-33718984/019-6502942

23 comments:

Dayah said...

moga byk lagi Bumi Muslim yg mengusahakan perniagaan mcm ni..goodluck

[-suziey-] said...

bangga bile anak melayu buat bisnes n maju:)

Ummi Salsabila said...

Dayah ~ ye.betul tu..untuk economy kite juga.thanks!

suziey~ doakan dpt bukak cawangan di KL/ Shah Alam pula.:)

Momma Mia said...

Good Info US. Thanks for sharing!

wansteddy said...

wah... bagus sngt2 anak melayu open bisnez gini. tmbh bagusnya semuanya halal. semoga maju jaya!

Gieyana said...

All the best yer...mmg bagus buka bisness camni...:D

Mrs. Adz said...

jadi model ke??huhu..kedai tu ummi punya ke??tapi baguskan sebab sekarang ni memang susah nak cari yang semuanya halal..

Farah said...

saya rase saya tahula kedai ni katner..dekat jalan yadi dekat ngan umah makcik saye hehe..

nadnye said...

kan bagus kalau diperluaskan di tempat2 lain.. ada networking.. rasanya kalau mahal skit pun stil berbaloi sebab confirm halal.. siapa lagi nak tolong orang islam selain umatnya sendiri..
Tapi kadang2 tak de pilihan..terpaksa gi pasaraya2 besar yang jelas bukan m4layu.. yang ada jual benda2 bukan halal..

Watie Aziz said...

thanx for sharing US, lor..dekat gak ngan umah i nih rasanya ..apsal i tak pernah nampak sebelah speed mart tuh..hmmm..harus bukak mata besar2 lenkali kalau ke sana...

ibu_arifa said...

saya pun suka gi kedai cam ni.. tiap2 minggu kami gi beli kat kedai HALALAN TOYIBAN -nama kedai. Byk jual brg HPA.. kebetulan time belajar dulu dah jadi ahli HPA..so lagi murah lah berbelanja pakai kad ahli..
mcm tak percaya jer kan..tiap2 minggi p..asben la yg dok ajak p..dia suka belli ais krim HPA tu.

yatie chomeyl said...

kalau ada jual kat sini laaaagiii best huhuhu

MiRaHaNNa said...

wah.. promot2.. =)

ummumishkah said...

tertarik dengan model tuuuu.. nak kena beli gak ni!

Ummi Salsabila said...

Mommy mia ~ ur r welcome!

wansteddy ~ terima kasih dr Iqram Halal.

Gieyana ~ thanks gie..

Ummi Salsabila said...

Mrs Adz ~ jadi model xberbayar.hu3.kedai my family biz.dulu US manage.sjk da jd housewife ni, parent take over blk.biz ttp diteruskan.:)

Farah ~ eh, farah tahu ek.singgah nnt shopping kat Iqram ek..

nadnye ~ betul kak nad.brg2 kite mmg ssh nak masuk kat psaraye dorng..dorng pgg economy kite.beli produk halal.so, Iqram sediakan alternatif.tp doakan dpt perluaskan cwangan yer..

Ummi Salsabila said...

watie ~ u r welcome.aah,dkt klang je..pi la singgah n shop kt sane ek

ibu arifa ~ kat sana pun da de ek.bagusla gitu..ktorg suke kopi radix.xle miss.he3

yatie chomeyl ~ yatie, kamu sllu berpndangan jauh..hu3.insy..worldwide gitu!

MiraHanna ~ msti3.promot jgn xpromot! he3

ummumishkah ~ he3.tertarik ek.mari shopping.beli jgn xbeli...:)

kakyong said...

ada buka cawangan di IPoh ker?
bagus lah, macam2 ada....

US jadi duta promoter ni... ;)

Ummi Salsabila said...

kak yong ~blum lagi ..insyaAllah kak yong.

xla kak yong..kedai my parent.kire biz familyla...

Anonymous said...

Kedai halal camni memang patot ade...
Mee, fish ball, tahu, k.teow, n mcm2 lg.
kueh2 tradisional pon byk pilihan, sedap dan murah. nak bersarapan pon senang, roti arab, roti canai, roti murtabak pon ade gak.
dibuat oleh bumiputra..
da tentu halal tanpa ragu2..
ibadah kite pon x terjejas.

ummuabdullahsyaakir said...

kalau ada kat Malysia nnt nak lah pegi kedai ni..susah sangat sekarng nak cari kedai yang jual semua brg2 org mulim...dijamin pulak tu..
thanks US promote kan.

abufawwaz albakri said...

assalamulaikum,
puan, saya merupakan pengedar barangan dari timur tengah, untuk mengetahui produk yang saya edarkan jemputlah ke blogspot saya di http://tajertrader.blogspot.com/

ArzConfectionery said...

Sokong sangat sangat !!!

Semoga semuanya berjalan dengan lancar ! In shaa allah.