ads

Tuesday, January 18, 2011

Iklan Adrinis Pa & Ma Feb 2011

Assalammulaikum wbt

Ingat tak entry ini?
So, inilah iklan adrinis keluaran Pa & Ma Feb 2011.Hehe.
Ada yang sudah dapatkan Pa & ma Feb?
Masa ummi di Langkawi,Kak ninie inform Pa & Ma dah keluar.
So,bila balik pesan Abi terus beli.Hehe.

Perasan tak? page ni dah koyak...
siapa punya kerja ? tekalah..
Siapa lagi kalau bukan Aufa yang aktif,bijak lagi kreatif tu..adeh..
Baru sehari beli,dah dikoyakkan...

Aufa tunjuk, ni ummi..ni Adam..
Pastu dia tanya,mana gambar Aufa? tak de pun..hehe
Ini ummi dah scan.simpan buat kenangan.:)

Congrats to kak ninie.Semoga adrinis terus maju!
Jom beli adrinis nursing wear utk kekal cantik,menawan dan elegan.
Nak kumpul baju nursing lah lepas ni.
ummi takde banyak collection pun.
duduk rumah,baju semua biasa2 je..:)


p/s: click gambar untuk lihat lebih jelas.

7 comments:

Mama Zharfan said...

glamer tu :) Pa& Ma memang famous seantero Msia :)

ibu_Arifa said...

cantiknyer US dalam majalah tu.. glamor lah yer pasni...hihihi

Nadiah Sidek said...

tumpang bangga dgn nini :). lps ni boleh la raudhah jadi model tetap adrini's ^_^

Ummi Salsabila said...

Mama zharfan : tumpang glemer adrinis je bolehlah..hope rmi jatuh hati dgn adrinis wear bila dipromosi seantero malaya..hihi.

Ummi Salsabila said...

Kak min : mekap tebal cmtu lah gamaknya.huhuhuhu.

Ummi Salsabila said...

Kak nad : tumpang bangga jgk.ecewah, kak nad.siap suh jd model tetap.haha.

kakyong said...

wowo..... glam la US pasni... ;)
model comel..