ads

Monday, December 27, 2010

Photoshoot Pa & Ma di Wisma Bling Lustre

Assalammualaikum w.b.t

Salam sayang semua.

Bebebrapa hari lalu.momma mia tinggalkan message ini di shoutbox saya,
"tahniah Us jadi model Adrinis... class u. Tak sabar nk beli Pa Ma feb"

Hehe.Malu pula.Mungkin momma mia tahu tentang perkara di atas dari entry watie ni dan entry kak ninie sendiri.Hehe.

Sebenarnya saya hanya menolong kak ninie untuk promosi baju nursing Adrini's untuk keluaran Pa & Ma Feb nanti.( plus,nak masuk megazine juga...Hahaha).Bila nak dapat masuk coverpage pulak eh.Kan? Terlebih sudah! Berangan mat jenin..Hehe.

Selain photoshoot baju nursing Adrini's, pihak Scriptory Box, Bling Buubies, My Shaklee Store dan Genius Baby On Board turut berkerjasama untuk siaran iklan bulan Februari @ Pa & Ma.Saya jumpa mommy lyna,watie,kak nini,kay, dan harlinda (model bling bubbies).Saya kagum dikelilingi semua ibu-ibu hebat.Tumpang bangga dan gembira dengan kejayaan produk-produk mereka.Tahniah untuk semua!!

Saya selaku model je.Apa lah sangat kan? Tapi saya gembira sebab ia sebenarnya kenangan manis buat saya dan Adam.(Adam pun join posing sekali tau) Hehe.



Early morning ummi kejutkan dan siapkan boboy ummi.Adam gosok-gosok mata.Sleepy lagi.Nasib baik wellbehaved jeThank you baby...Kakak aufa tinggal kat rumah nenek.Hubby kebetulan hari tu free.So,hubby ikut sekali follow kak ninie ke wisma Bling Lustre, Puchong.Sampai jugak ummi ke sini!

Ramai babysitters adam. Seronok lah dia!

Toys kat GBOB ni pun banyak.Seronoknya!! Weekend Class for kids at GBOB, 4 times for only RM140.Berbaloi kan?siapa berminat,jom daftar!

Start photoshoot for Adrini's nursing dress.yang ni adik2 Kak ninie.cantik kan?

Bila dah tengahari,adam dah mula cranky.Dah sleepy.Selalu kat rumah bangun lambat kan.Nampak watie tu? busy bincang dengan reporter.Kagum dgn dia!

Ini lah orang yang bertanggungjawab make over rupa paras saya.Haha.She is my lovely sister,Payha.Siap bawak make up artist lagi you!! hahaha.

Kay,kak lyna dan kak ninie.Hebat-hebat semua ni!

Thank to hubby too :) .Cantik kan office kak lyna ni.Bestnya.Rasa nak makeover hall rumah jadi warna pink juga.Hehe.

First blouse from Adrini's.Pose bersama Adam.Hihi.Dapat berape take je.sebab adam dah mula cranky...sian dia.Sorry kak ninie..Tak tahulah.cantik tak gambarnya nanti...

Adam with Khaleel Adyan.Bestnya awak tidur.Adam kene kepit sambil nyot nyot baru dia boleh tidur..

Baju kedua kat port lain pula.Ini kat Office watie.Marvellous deco macam tuannya.Blouse ni So sweet...Kainnya pun selesa.I like...!!! (Abang,nak beli yang ni..Haha)

Saya teringin juga nak hasilkan produk sendiri...:) Mempunyai impian seperti mereka.

Anyway, Terima kasih kepada kak ninie.Last week,siap belanja kami high tea lagi.Dapat Aufa jumpa dengan khayra yang petah tu.:)

P/s: To Momma mia.thanks sebab selalu prihatin.Kami tak sabar nak beli Pa & Ma Feb 2011 juga! :D

10 comments:

Mama Zharfan said...

glamer tu spt jd model :) congrats yer :)

ibu_Arifa said...

wah..bestnyer..mesti dan kire dah WAJIB beli dah tu majalah pa&ma bulan Feb nih.."kawan bloggers haku masuk majalah weh"... bangganyer.. hihihi.

Ummi Salsabila said...

Mama zharfan : jadi model celup kejap je..hehe.

Ummi Salsabila said...

Kak min :hehe.Kita pun dah lama tak beli pa n ma.tp feb ni mesti beli jugak lah.

Kak min, dah beli megazine,nursing wear pun kena beli gak tau..huhu

AshAnas said...

harap Pa&Ma yg shira langgan tu dh dpt la Feb nanti... congrats Odah, & semua sekali...

Momma Mia said...

Huhu... best nya ada feedback satu entry. Mekaceh Odah. Suka tengok rakan-rakan kita bahagia dan berjaya kan. Kena sentiasa remind nnti bulan feb jangan lupa beli Pa&Ma tau!!

Adam makin besar dah... geramnya tengok. Bila la bleh jmpa adam ni.. One fine day ek odah, InsyaAllah

kakyong said...

Tahniah Odah... Odah memang sweet jadi model... ;)

Ummi Salsabila said...

Shira: wah bagusnya shira..langgan pan ma! ;)

Ummi Salsabila said...

Momma Mia: ini entry terharu sbb akak slalu prihatin..hehe.Kak Alin,bilala dpt jumpa tu...dekat je,tp ssh bebenor nak ketemu! Hihi

Ummi Salsabila said...

Kakyong: thanks.sweet ke? Bukan chubby? Hehe