ads

Wednesday, January 19, 2011

Hero ummi demam

Malam tadi tiba tiba badan Adam panas.patutlah meragam je.rupanya dia tak sihat.

Tadi lepas makan bubur.ummi bagi makan ubat.pastu terus muntah keluar balik bubur tadi.semalam makan ubat ok je dia telan.ni tak nak telan,dia keluarkan balik.

Bila tak sihat meragam jela dia. Menangis je. Kalau sihat pun dah manja.sekarang,lagilah manjosss.tak leh tinggal langsung.Susah ummi nak buat kerja camni.

Hope esok demam kebah.esok Adam nak attend birthday party Hadi dengan ummi dan kakak..

Semoga hero ummi cepat sembuh...nak tengok dia senyum selalu semula..;) nak tengok dia aktif semula..

Takpelah,adik tarik rambut ummi, cubit2 n***n ummi,lasak hempap2 Ummi..Ummi tak kesah.asal adik cepat sembuh..;)


- Posted using BlogPress from my iPhone-



7 comments:

Izan Ishak said...

alahai...adam demam ye ummi. moga cepat sembuh ye adam...makan ubat yg ummi kasi tau~

samalah cam k.izan masa awal2 bukak sekolah, satu family demam. nasib baik k.izan sihat masa tu. skrg ni pulak badan rasa seram sejuk.

Nadiah Sidek said...

moga adam cepat sembuh..

e.l.i.z.@ said...

ciannya adam...auntie doakan adam cepat baik ek amin amin amin

Ummimusa said...

Get well soon adam! Syafakallah

adianiez AIDA said...

get well soon adam...

Gieyana said...

Alahaii demam yer..moga cepat sembuh yer Adam..:D

Ummi Eisya said...

memang tak laratkan klu anak2 demam ni..ngan kita pun leh demam sekali..tak cukup tido..moga adam cepat sembuh ye..