ads

Friday, January 21, 2011

Imaginasi kanak kanak

Assalammualaikum wbt,

Hobi kegemaran aufa ialah melukis.melukis je boleh membuatkan dia 'calm'.bila dia aktif tak terkawal,biasalah tak fokus kat dia. Mula lah dia tunjuk perangai 'baik'.so,bagi kertas dan pensil,diam lah dia..



Hasil lukisan aufa tadi sambil menyusukan adam suruh dia melukis di sebelah.

Itu gambar muka dia.haha.Kita bgtahu dia draw your eyes, nose,mouth,ear,hair..so,inilah hasilnya..kelakar kan? Organs structure and location correct tapi rupanya tak bape tepat lah..herot berot tapi cute! Proud of her!!when she doing their activity, jgn Lupe puji anak sampai kembang..good job!! Clever girl! Wonderful drawing! Hihi



This is her color activity using iPhone.messy and out of line. But she managed to fill up the peguin with color! Hehe.good job dear!


Kusyuk melukis di hotel hari tu.tenang Ummi nak tengok tv.haha.

Aufa belum pernah conteng dinding.except dia pernah conteng handbag Ummi.conteng badan sendiri.huhu.berseni betul.pastu,kenala marah..warn dia, draw on paper. Bukan di tempat lain.huhu.

The benifit of drawing is to enhance their creativity.it also the way to express their feeling.mcn theraphy jugak..

Oklah.short entry for today.Adam still demam.thanks all for pray.hope dia cepat sembuh.menangis Dan cranky je ni...

Cerita pengembaraan upin ipin sambung nanti ya.have a nice weekend everyone!! ;D

- Posted using BlogPress from my iPhone-

4 comments:

e.l.i.z.@ said...

wpun herot berot tp stil cute..ok la tu kan, at least dia tahu camne nk lukis..comel!

ibu MZW @ farah idayu said...

eh2...comel je drawing dia..hehe! nak suh zharif draw juga lahh..huhu~

Ummi Salsabila said...

Kak Eli : anak penghibur kita.apapun dia buat,hiburkan hati kita kan..mmg kelakar tgk drawing dia..hehe

Ummi Salsabila said...

Farah idayu : nanti try kat zharif pulak.even kelakar drawing dia but priceless!