ads

Monday, February 1, 2010

Yeay! Aufa dah boleh jalan!!



Baru tahu.masa aufa belum berjalan.tak sabar nak suruh berjalan.sekarang,aufa dah berjalan.silalah kejar ye.pantang buka pintu laju je berjln keluar.nak tercabut kaki mengejar dia.hari itu,dua hari kami keluar.ke ikea dengan abi.esok nya ummi dengan adik ke pkns,shah alam.Ya Allah.penatnya kami mengejar dia.menonong je jalan.tak takut orang.orang lain yang siap bagi laluan kat budak tonet ni.sume ckp ni baru dpt kaki ye.excited berjalan.hehe.kami nak shopping pun susah bila dia tak boleh duduk diam.




kami dudukkan dalam troli pun mengamuk.tudung ummi dah herot berot,bedak pun dah cair dibuatnya.haha.kami dah penat berjalan & kaki dah lenguh,aufa still mantain je.masuk mencelah sana sini.belek brg2 mcm dia lak nak shopping.siap mengemas lagi.tak boleh duduk diamlah.hah,baru tahu penatnya mengejar anak! mak buyung ni skang cepat lenguh kaki bila berjalan.kejap2 nak duduk.petang tu, balik dari pkns.ummi sakit2 badan.bisa sangat.kaki pun sakit sangat.tak boleh bangun.tak lama pastu terus ummi demam panas.hahaha.ni ummi baru baik demam.sampai demam2 mak cik ni kejar anak,hehe




video

yeay! luasnya dunia..cepatlah ummi.cepatlah abi.kejarlah aufa.tepi! tepi! tepi! sila beri saya laluan ok.lalalalala..hehe.

24 comments:

AshAnas said...

Lamanya aunty shira x jenguk aufa, dh boleh jalan dah sayang aunty ni... aufa gi survey katil utk adik ke?

odah, bila due?

hati - ema said...

sama stail berjalan mcm meen.. hehehehehe.....sgt comel kan? mcm kejayaan besar jer rase

Momma Mia said...

mak ai lajunyer dia jalan sampai jatuh2.. lilex jer tak nagis. excited la tuh kan. Tak takut dgn orang yg lalu lalang... hihi klako la.

best kan US? semoga cepat sembuh. Take care

Mrs. Adz said...

lahai..cutenya..dah pandai jalan ye..memang penat la lepas ni...tu belum bab lari lagi..hihii

tapi mestu aufa selalu jatuh je sekarangkan..macam eisya masa memula dulu..

fizamior said...

hihihihihihi... owh! dah dpt kaki yea... congrats to u aufa!!!!

laju lagi lari tu...;D

MeL MikaiL said...

comelnya aufa! aduh mmg penatlah u skg. nak2 tgh pregnant jap lg aufa start berlari lagi bertambah semput hehe..

Nadiah Sidek said...

yay! clap, clap, clap. tu la..nak sangat aufa jalan..sekarang ni baru tau penat nak mengejar ye..hehe..

Intan said...

Caiyok si comels aufa!

Ha ha...nie baru starting dah penat lum lagi berlari ke sana sini lagi...cepatlah slim mummy aufa nie lepas bersalin nanti :D

UmiDAnisH said...

SAma la dengan danish.. penat mengejar dia je kalau keluar.. huhuhu, budak bijak camni la kan.. sabo je le :D

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

wah wah wah....ronda2 tak ingat dunia...larat ke nak kejar dia dgn perut2 tu nnt?

[-suziey-] said...

hahaa..haaaa kan dh rasa camne letihnya bila ank pndai jalan..hehe

dila~noor said...

tahniah aufa!!
lpsni boleh lumba lari dgn Tomot yea..hehe

aduh..mmg tak thn mengejar.kt umah tahan lg,tp kalau dah keluar tu mmg tak boleh control..

sume org tgh geram dgn die skrg nih..heheh

yatie chomeyl said...

tepuk2 utk aufa...dh leh jalan. comel je dia jln terkedek2 hehe.

Farah said...

hahaha..penat kan nak kejar diorg ni..jalan terkedek2 tp laju gak tu.

Ummi Salsabila said...

Shira>> aunty bz ye? niat nak shopping brg2 adik tp biasala tershopping mn2 yg berkenan.hehe.due date 13/5.

ema>> congrat to u too,meen.

momma mia>> excited tu dpt kaki.jatuh2 pun xpe.kite mmg sonok.:)

Ummi Salsabila said...

Mrs Adz>> if lari,boleh meletop kite mengejarnye.:)

fiza>> tq aunty.hihi

Mel>> mmg semput mel.nak kejar smbil bwk perut lg.huhu

Ummi Salsabila said...

Nad>> aahla kak nad.skang ssh la if nak kuar berdua je dgn dia.sbb xlrt nak control dia da.baru th! hehe:)

Intan>> tq aunty.bagus gak kan kak.cpt skit slim.:)

umi danish>> aah,pantang tgk dunia luas kan.laju je keluar.

Ummi Salsabila said...

Mama miya> mmg xlarat kejar dia.dgn perut & kaki lenguh mcm org tua da ni.:)

suziey>> yup,suziey.i know how it feel right now..huhu.but it so nice dpt tgk dia jalan.:)

dila-nor>> jom tomot.kite race! hehe

Ummi Salsabila said...

yatie>> tq auty..lame aufa practice ni tau.br le jln.hehe

farah>> tulah,laju gak.tgk2 da ilang.kn fokus tgk dia je plak jdnya.

Sharini aka Ummi Khayra said...

Hehehheh itu dia... penangan budak dah start berjalan... akak pun dulu time sebelum Khayra pandai jalan excited nak dia jalan, bila dah start jalan.. aduiii...mengejar la pulak aktiviti tu, sampai sekarang tau... hehehehe cuma sekarang ni dah pandai la sikit, pimpin tgn ummi n abah... :) Aufaa.... kasi ummi penat ye? sian ummi tau.. kena tgk2 selalu aufa ni.. berdesup je peginya tu... :D

Elyn said...

heheh dah dapat kaki memang macam lipas kudung la dierang berjalan....

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

蛋餅不加蔥Amber said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇