ads

Wednesday, February 24, 2010

Congratulations Mak Ngah Diah!

Event : Diah & hafiz engagement
Date: 21 Feb 2010
Venue: Home sweet home,dimana kami dibesarkan :)

Alhamdulillah,ahad lepas berlangsung majlis pertunangan adik saya.saya anak sulung.yg tunang ni yg 2nd one.tunang dgn org perak.majlis berjalan dengan meriah.adik beradik mak saya ada 19 orang.campur tolak yang datang dan yang tak dapat datang still ramai saudara mara saya.belum campur yang sebelah ayah lagi.so,memang meriah.

bila buat majlis camni,mmg meriah.riuh rendah.sampai jiran2 pun terkejut.ramainya yg datang.mereka kata dah mcm kenduri kawin.Ekceli, yang meramaikan tu saudara mara kami.hehe.tapi bila berkumpul macam ni mmg seronok.so happpeningla.terima kasih sume mak cik2,sepupu2,saudara mara, dan sume yg dtg memeriahkan majlis dan membantu sekitar majlis.especially pada yang dari awal dtg rewang dan sediakan menu nasi beriani for the day. laku btol.sampai kena topup masak lagi.terima kasih juga yang membawa buah tgn.makanan pun ikut meriah bila ramai yang dtg bawa makanan masing2.sume sedap2!.Alhamdulillah..

Aufa lak so well behaved on the day.bila tengahari,mama cik bagi minum susu terus then tidur.bila bangun terus main dengan sepupu2 kecil ummi.seronok dia.^_^.mama cik & mak su aufa yang banyak layan dia.yelah,ummi agak busyla kan tolong2 mana yg patut.so,layan jelah picture2 mak ngah aufa tunang ek..



congrats mak ngah!!!


mak ngah's friends

hepinyer mak ngah

lawak fesyen rambut aufa.nenek yang potongkan.dah sebijik macam muka abi.haha.abi kata,rambut aufa macam tudung periuk je.hehe.tapi oklah,tak delah serabut lagi.kesian juga tgk dia berpeluh2 bila rambut tak ikat.skang,nampak selesa lah.tapi dah tak leh tocang lah.

aufa dah tak kenal mak ngah lah!

sabar menanti rombongan meminang.ahaks!

me with sisters.my brothers sibuk kat luarlah.


Happy preggy moms.my cousin,kak ayin (due april), my auntie,mak adik (due sept ) and me (due may).InsyaAllah..ramai juga baby 2010.ada 2 of my cousins lagi tgh preggy gak.bestlah.ramailah geng adik.aufa dulu sorang2 je..^_^

sebahagian mak cik2,cousins and anak2 buah.terima kasih semua..thanks too to kak as & abang anuar jadi photographer jap.sempat amik picture diah posing2.hehe.nanti kita tgk hasilnya.

4 comments:

Nadiah Sidek said...

umur adik raudhah tu brp? ramai ye family mak raudhah. takyah panggil org luar pun dh cukup meriah ;)

Ummi Salsabila said...

umo adik ikut thn ni 25 thn.aah,mmg big family.jemput family je da meriah.hehe.

NURUL IZZA said...

ish akak..adik akak tu sm umur dgn iza la..cute kan (kami berdua.) hakhakhak..

tapikan tunang mcm kawin, iza tunang st simple..dahla duk ats tikar je.ekekek..bilik lgsg xhias.hahahha...tema pun campur-campur..ala dh lepas daaa..

Ummi Salsabila said...

Izza>> dia beza setahun je.akhir thn ni gnapla 25thn.

hover kan dia tunang? haha.akak dulu pun tunang bese je.coz ms tu blum abis degree lg tau.abis degree trus kawen.so,majlis sponsered by pa&ma.hehe.so,simple2 jelah.adik akak ni dah keje.so,le pki duit dia sndr la kan for majlis..^_^