ads

Saturday, February 13, 2010

Happy Holiday!

Gong Xi Gong Xi Gong Xini..hehe.tak nak ucapkan happy CNY.tapi nak wish enjoy your holiday.rasanya 4 hari kan cuti.bestnya dapat spent time with family bercuti sakan kan.you all ke mana cuti ni? esok kami ke kluang johor untuk menghadiri wedding ceremony my cousin.majlis on sunday.tapi pergi awal kerana mak tersayang mahu singgah shopping di ayer hitam.adik saya mahu bertunang.so,mahu beli barang keperluan majlis nanti.oh,adik mahu bertunang saya juga semestinya jadi orang paling sibuk nanti.cewah! hehe.

malam tadi saya shopping baby stuffs.tapi barang2 kakak aufa pun ter'shopping' sekali.Isetan, Gardens sedang sale skang.from 10% to 70%.tapi tadi saya tak jumpa pula yang 70%.apakah? hehe.so,cepat- cepat lah serbu! hehe.saya pernah terbaca about ada yg berpendapat, "baby shopping -It's much more fun and exciting than shopping for yourself!".totally agreed.seronoknya shopping baby stuffs ni.sangat geram.terlalu comel.mostly tadi beli baby apparels.beli juga botol susu,swaddle,blanket,towel,pillow and cover.bila di kaunter bayar.mata hubby kita pun terbeliak nak membayarnya.hehe.anyway,banyak lagi belum beli.breast pump pun belum beli.nanti continue shopping.kena list up semula.if you all tahu mana lagi tempat ada sale? bagitau la saya ye.hehe.yang pasti barang ummi nyer untuk berpantang satu pun belum dibeli.nampaknya banyak ongkos yang harus di korbankan..huhu.

oklah,happy holiday to all!! have a safe journey ok.em..yang confirm jalan mesti jem kan esok..take care!!!

11 comments:

Mrs. Adz said...

kalau bab shopping ni.memang la best..tak yang nak bayar tu mesti rasa memang tak best langsung..hiihii.

Nadiah Sidek said...

bestnya cuti 4 hari kat sana..dah la tu masing2 duk kata seronok nak balik kampung...huwaaa...!

shopping brg baby mmg la...rambang mata dibuatnya...comel2 aje semuanya..rasa nak beli semua sekali! haha..

Dayah said...

samala US..saya ptg smlm pas abis keja trus terjah mall..shopping sorang sblm balik umah.kalau shopping bawak SI susah skit..heheh..so take my own sweet time jamu mata tengok brg2..list dah ada, so ikut list je la..still lambat jugak sbb bab dok memilih...tak byk beli sbb brg kakak ni byk elok lagi.

Ayu Hussien said...

selamat bholiday juga.. Selamat bshoping d Ayer Itam yek. Hehe

[-suziey-] said...

aah jln jem..huhu..hepi holiday us:)

Ummi Salsabila said...

Mrs Adz>>betul2..bab memilih masuk dlm troli mmg best.bila bab membayar...terus jd xbest.hahaha

nadiah>> hihi.balik kg,cuti2 mmg best! hihi.sabo ek kak nad.:)

tulah,rs nak beli je semua.comel sgt!

Ummi Salsabila said...

Dayah>> samalah,if bwk aufa mmg ssh nak fokus nak shopping.hihi.
seronokkan shopping bby stuffs.aah,xdelah beli byk.lg2,baju bby.sbb le recyle brg2 kak aufa.hehe

Ayu>> tq..1st time ni ke ayer hitam


suziey>> tq.mmg jln jem.sume bercuti kan..

Momma Mia said...

Wah dah start shopping brg baby yer... best nyer. kami pun baru jer start last Monday. Huhu.. memang best laa. Cuba US g SOGO. byk choice... ada sale lagi.. berbaloi2.. best2!

Ummi Salsabila said...

Momma Mia>> aah kak.seronoknye shopping brg bby.laju jer.comel2!!! if ada byk duit,nak je beli semua skali.hehe.last monday kami ke jusco,bkt tinggi pula.hihi.sogo best ek.nak pi terjah juga lah.hehehe.laju jer bab shopping nih.^_^

ummuabdullahsyaakir said...

US msih b ercuti lagi ye?Slmt bershoping...seronk kn dpt shopning baju baby ^_^

ummuabdullahsyaakir said...

US msih b ercuti lagi ye?Slmt bershoping...seronk kn dpt shopning baju baby ^_^