ads

Monday, February 7, 2011

Mana mood pergi

Assalamualaikum wbt

Mood blogging saya ke laut.Hehe.Rasa banyak nak menulis.Tapi tidak jadi juga.Datanglah balik wahai mood...Dah lama MC ni.Hehe.Mungkinkah mood blogging saya mahu quit...Mungkin..Entahlah..huhu.

Baru baru saya refer ke nuffnang.Top keyword blog bulan ini ialah persiapan dan persediaan sebelum bersalin. ramai yang membaca entry tersebut untuk rujukan sebelum ke labour room.huhu.Buat mom to be boleh refer juga entry lain

1) checklist for baby and mommy ,
2) details checklist baby and mommy stuff dan
3) checklist beg ke hospital.

Semoga dapat memberi manfaat kepada semua.Selamat membuat persiapan sebelum bersalin! but enjoy your pregnancy moments! Anda akan merinduinya nanti macam saya..Rindu perut boyot saya! .:)




Dah sampai hadiah menang contest beautiful mom to be by catlinafly.Thanks!
Best juga hadiahnya.photobook voucher.Ummi teringin juga nak buat family photobook especially bila dah berempat ni.InsyaAllah..:)

4 comments:

Gieyana said...

mmg nmpak sarat sgt2 nie..:D

Ummi Salsabila said...

masa tgh menunggu hari ni..boyot betul kan? :)

kakyong said...

odah,
tahniah dpt hadiah voucher photobook... ;)

cepat amik aura tegar blogging.. ekekekek....

bosan2 hari2 buat jer citer telatah aufa & adam... apa nak heran, dah nama lagi blog mommies... ;)

Ummi Salsabila said...

kak yong :thanks kak yong..

ekekekek..dpt mood blk..
tak byk idea nak tulis apa.tulispsl anak2 jelah kan.dorang jelah harta yg odah ada kak..:)