ads

Saturday, February 12, 2011

Aksi anak- anak di pantai cenang

Assalammualaikum wbt

Ingat tak first time Aufa ke pantai? first aufa pijak pasir pantai semasa babymoon vacation di Bagan Lalang.
Masa tu dia takut sangat dengan ombak! Ombak datang dia teriak bukan main.Kelakar sangat!

Di pantai batu feringgi pun still takut lagi..

Kali ini cuba tengok,Aufa macam mana pula?...


lembutnya pasir ni..lari dengan riang ria!
suasana petang di pantai cenang

adam geli pijak pasir.kakak datang bagi sokongan.look,adik.tengok kakak..its so fun! jangan takut..

Hehe.Aufa dah suka ombak! menjerit happy bila ombak datang.Tak menangis lagi...:)
Abi bawak adam ke tengah
Bila datang kat ummi,camnilah muka adam.Cuak! hehe.
Kakak tulis tulis kat pasir..
Esok pagi bangun pagi terus main kat pantai lagi

Adam main pasir.Dia tak geli dah..Good jod dear!

We had so much time at the beach! yeay!!


Baguslah ada perubahan sikit.ombak tak jahat lagi.Hehe.Aufa..Adam..Ombak juga ciptaan Allah.sama seperti kita.Ombak kawan kita kan?.Ombak sentiasa patuh dan taat kepada Allah.Dia sentiasa berzikir mengingati Maha Pencipta..Kita pun kena selalu ingat dan taat pada Pencipta kita,the creator of the universe...ALLAH. we love ALLAH .:)

Anak-anak ummi tak takut lagi.next time boleh bawa lagi...kita mandi kat pantai mana pula lepas ini? InsyaAllah.Ada rezeki abi ummi bawa holiday lagi ok...

5 comments:

Gieyana said...

mmg suka kt sini..nk pergi lagi tahun nie insyaallah..:)

yatie chomeyl said...

gmbr last tu muka adam n pose dia samam sebijik mcm u ;)

Ummi Salsabila said...

kak gie : seronok kan.kak gie dah dkt dgn langkawi.mmg rugi tak pi selalu.:)

yatie : yeke dear..hehe.sukanya bila dengar ckp ikut muka i pulak! sll muka abi dia je...hehe

AshAnas said...

kami stay kat bestar hotel dulu... sama pantai la kan...

Ummi Salsabila said...

shira : yup,sama la tu.sederet tu mcm2 hotel.tu yg meriah kan..:)