ads

Friday, March 19, 2010

Hati gundah gulana

Salam Sayang semua
sudah dua malam mak tersayang berada di wad
mak masuk wad kerana kencing manis,low blood pressure dan bacteria infection dalam darah
hati gundah gulana,risaukan keadaan mak
keadaan mak agak lemah
mak mengadu badan sakit2
doc inject cucuk sana sini
tebuk sana sini keluarkan darah kotor
mak kata badan mak rasa kejap panas,kejap sejuk
Ya Allah, sembuhkanlah mak seperti sedia kala
semalam menemani mak di wad
mengusung aufa sekali
doc nasihat baby tidak digalakkan bawa ke wad
yelah,macam2 penyakit terdedah.wad sebelah pula ada yang kena penyakit H1N1
tapi tawakal jelah.mana pula nak letak aufa ni?
terpaksalah mengusung dia sekali
Ya Allah, semoga kami dijauhkan dari penyakit2 tersebut.
macam-macam penyakit sekarang.
esok nak balik klang dan menemani mak di wad
sekarang adik dan ayah bergilir-gilir jaga mak.
kawan2 tersayang,doakan mak saya sembuh cepat ye.

14 comments:

ezan said...

insyaALLAH mak US xde apa2... amin.. be strong US. dugaan ni.. :)

Ummi Eisya said...

aduyai..sedih lak dgr..tabah ye US..dugaan wat US sekeluarga..moga mak US cepat sembuh..doa byk2 ye..

Dayah said...

dayah doakan mak US cepat sembuh..US pun jgn stress..jg kesihatan n kandungan ye...

kakyong said...

takziah US.. byk2 kan bersabar.. kakyong doakan semoga mak US cepat sembuh.. mak sedara kakyong pun ari tu admitted sbb kencing manis, la ni terbaring jer.. sian

My3Akids said...

My3Akids & famili juga doakan Mak Ros cepat sihat...Nenek Salsabilah perlukan banyak rehat....

Intan said...

Sedih nya k.intan dengar...hopes that mak US tersayang cepat sembuh dan keluar dr hospital segera.

US pon kena take gud care of ur self jugak ye...

Nadiah Sidek said...

smg mak raudhah cepat sembuh. raudhah pun kena jaga diri jgk ye..

ibu_arifa said...

sedihnyer.. di doakan agar mak US cepat2 lah sembuh, kembali sihat sperti sbelumnyer, dan kpd US jg, jgn stress2 sgt yer.. risau dgn baby tu jer.

jgn jd mcm kak min, masa prggy dalila, selalu nangis2..so, dalila skrg mmg 'ratu air mata' lah.

[-suziey-] said...

smga ur mom cepat sembuh..

Momma Mia said...

Hope mak US cepat sembuh. InsyaAllah Aufa juga dilindungi. Amin!! jgn stress2 tau!!

MAMASYAZA said...

semoga bonda tercinta, cepat sembuh...kita sama2 berdoa ok, US pun kena jaga diri..maklumla tgh preggy tu

PadNani~~{@ said...

sabar ye US..nani doakan mak US cepat sembuh.

take care k!b strong!

ummumishkah said...

Moga mak US cepat sembuh.. jgn lupa solat hajat dik!

Ummi Salsabila said...

Terima kasih semua.thanks for pray.Alhamdulillah,mak sudah sembuh.tq..^_^