ads

Wednesday, March 17, 2010

Alahai..anak dara siapa lah ni..

Anak dara siapa lagi..anak dara ummi dan abi ni dah pandai melawa.pantang nampak make up set.dia pun nak pakai.nak nak nak.. bila kita nak pakaikan.dia pun nak pakai sendiri.tengoklah aksi anak dara ummi make up.tak tahan..layan jelah anak dara ummi ni.hehe.

aufa dah ready nak wat makeover ni..hehe.
putih melepak2 jadinya.

pakai lip gloss dulu.if ada maskara lg best ni.bg melentik eyelashes i yg panjang nih!hehe.



bibir kena muncungkan camni ye.. alo lo lo.bibir kecik je.hehe.

amacam..cantik tak aufa? haha.macam-macamlah anak ummi ni.;p

10 comments:

Ummi Eisya said...

eisya cakap..tik tik..nak alan..

Mama_Aqish said...

ala la pandainyer aufa nak bermake up ek...diam je dia

MeL MikaiL said...

alolooo comelnya aufa..aufa kn girl okla tu suka makeup2. ni si boboy mika, mommynye tgh makeup dia pun sibuk nak makeup jgk..apekah? ;P

hati - ema said...

tantek2.....

Momma Mia said...

amboi2... Aufa bermake-over ler... cantek2...putih! huhu Aufa dah besao la ummi.

Nadiah Sidek said...

bedak tepek kat muka berapa inci tu aufa? hehe..

ummumishkah said...

alalalalala... bibir kecik pun nak pakai lipstik yer aufa? :)

NURUL IZZA said...

cewahhhhhh aufa...lipstik tu kaler apa? =)

kakyong said...

hahaaa... comel nya dia...
mujur lah ibu aliya ni xde make-up2.. kalo tak aliya pun leh geng dgn aufa... ;)

ibu_arifa said...

comeynyer..mulut kiut jer.. pandai dia kan..baik jer..diam jer..

pernah try pakai kan dalila gincu (sbb dia dok mintak2 sgt), tp bila gincu nak dkt kat bibir dia, dia keluarkan lidah sekali, selalu mcm tu..sudahnyer xjadi ibu nak me'makeoverkan dalila.