ads

Tuesday, March 23, 2010

Alhamdulillah..nenek aufa sudah pulih

Alhamdulillah..aufa happy sangat..ummi pun lega dan bersyukur pada Allah.
nenek aufa sudah stabil.
terima kasih kepada semua yang mendoakan.thank you so much.
Alhamdulillah..keadaan nenek sudah sembuh.sudah boleh bangun.
tapi kandungan gula masih tinggi.so,nenek tak boleh discharge lagi..doctor kata maybe besok kot nenek dah boleh balik rumah.

ketika visit nenek di wad.aufa sempat coloring book a.k.a conteng-conteng.hehe.
nenek kata aufa clever girl..sayang nenek.^_^.
tapi aufa dapat jumpa nenek kejap je masa waktu melawat.tak boleh duduk lama-lama kat hospital.lagipun aufa suka main lari-lari pastu jerit-jerit pusing satu wad.wah,havocnye saya..haha.

adik-adikku semua bergilir-gilir jaga mak di wad

masa ni mak su and mama cik tidur kat hospital teman nenek.so,doranglah layan aufa main ke sana sini.ummi pun dah tak larat nak main kejar-kejar dengan aufa.kesian ummi asik lenguh.jalan pun terkedek-kedek.hehe.
Alhamdulillah.syukur pada ALLAH
Semoga Allah sentiasa memberi kesihatan pada bonda kami
Semoga Allah sentiasa melindungi kami

11 comments:

Momma Mia said...

Alhamdulillah. Semuanya dah ok. Semoga mak cepat sembuh & bleh kuar spital.

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

mesti la cepat stabil sebab dikelilingi dgn kasih syg dr family around. love & laughter is the best meds kan?

I doa for more positive turns.

Mama_Aqish said...

anak solehah semua nak jaga mak...moga cepat sembuh k

MAMASYAZA said...

alhamdullillah..dah makin sembuh nenek aufa...harap boleh cepat kluar dari spital

Nadiah Sidek said...

alhamdulillah :)

ibu_arifa said...

alhamdulillah ..nenek aufa dah beransur sembuh skrg :) lega sikit dgr berita nih..

amboi aufa..pandai bergambar yer skrg..sama cantik sama comel dgn makcik2 aufa tu.

fizamior said...

alhamdulillah dh sihat...
semoga sentiasa sihat...

aufa so clever!!! pandai jaga nenek yea... :)

ummimusa said...

mcm pernah tgk muka adik2 US tu tapi kat mana eh.... kat muka US kot...hehe

alhamdulillah dpt berita gembira ini

Ummi Salsabila said...

Momma Mia>> alhamdulillah kak..mak dah kuar hospital da.tq.:)

mama miya>> tq dear.yup,love is the best meds.^_^

mama aqish>>insy..tq for doa

mama syaza>>mak da kuar td.tq..:)

Nadiah>> lega.alhmdulillah.

ibu arifa>>tq kak min.aufa tgk mood dia gak if nak pose.hehe.

fiza>>tq dear for pray..alhmdulillah,tidak lg berkampung di ospital.hehe.

UM>> sama ke muke ktorg? dah adik bradik kan.hehe

tq..:)

Sharini aka Ummi Khayra said...

alhamdulillah.... moga mak raudhah dilindungi Allah.. dan sembuh cepat2.. aufa comei... pandai jaga nenek ye... :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

salam
Alhamdulillah, moga sihat sokmo pas ni