ads

Monday, January 4, 2010

New Year 2010 at i City

taman teknologi


Malam new year lepas,kami sempat ke i-City,Seksyen 7, Shah Alam. Sebelum itu kami ke Jusco, Bukit Raja for groceries shopping.then balik terus singgah ke i -City.Ekceli, kami excited nak tahu "benda alah" apakah i-City ini? tempat apa i-City ni? lagipun dekat dengan rumah kami.tapi lama tertanya2 & blur apa kebende i city nih.malam new year ritu,dorang buat majlis pelancaran i -City dan sambutan tahun baru sekali.

Sekali bila nak masuk ke i-City.punya la jam.ramai betul orang mempunyai matlamat sama dengan kami.hehe.lama juga mencari parking.cari cari punya.tepi tepi jalan semua dah full.lastly,dapat juga parking tapi punyalah jauh nun hujung benua.masa tu, dah terpikir nak turun ke tak nak.sebab jauh nak menapak ni.tapi alang2 dah sampai.jalan jela pelan2 ke i -City tu.nak patah kaki beb!

Selain majlis pelancaran, ada persembahan artis dan rumah salji.tapi kami tak nampak pula mana rumah saljinya.pokok krismas banyaklah.orang pun banyak sangat.hehe.sampai performance stage pun dah tak nampak.So happening la kat sini.gerai2 jual food pun crowded.wow! laku la camni.yang pasti i-City ni pembangunan baru yang berasaskan teknologi.ummi dapat info yang i-city ni akan dibuat sebagai pusat peyimpanan data, hotel, shopping mall, office, kedai, dan taman.kita tengokla camna tak lama lagi.

Kami just jalan2, makan2 pastu balik sempat tengok fireworks show.aufa dapat tengok fireworks for the first time.then,kami balik.menapak pelan2 ke kereta.sampai rumah kaki pun sakit.hehe.



dapat amik pic christmas trees dari jauh pun jadilah


bapa mithali layan anak makan


bangunan dah siap.tapi banyak kosong lagi


mak buyung dah chubby


nama jalan pun kena seiring canggih


yeyeye.aufa naik flight.ummi, aufa tak penat jalan pun.


kebababoooom!!


masih ramai di luar yg frust tak dapat parking nak ke i city.



terlopong tengok fireworks

16 comments:

NURUL IZZA said...

US comeynye baju...hiks...happy new year.aufa lagi tome

Mrs. Adz said...

aufa best la dapt jalan-jalan..US tak nampak chubby sangat pon..okla tu..

[-suziey-] said...

waaa bestnye clbrate new year..kita cleebrate ngn ngadap notes utk exam..

ummumishkah said...

Tak pernah pergi tempat ni.. nampak cam OK. baguslah kalu aufa nak naik flight.. tak der lah penat mendukung atau mengejar.. :)

Nadiah Sidek said...

besar ke i-city tu? baru siap je ye?

Momma Mia said...

sama ler kite, wonder gak cane tempat i-city tu.. tak pernah g lagi. dah tau nih, nnti leh ler g jln2 situ...

Sharini aka Ummi Khayra said...

cantik baju US... beli kat ne? :D

Kami pukul 12 tgh malam Khayra dah tidur dah kat rumah... hahahahha tak sempat nak kasi tunjuk firework kat khayra..

Intan said...

Uiiit dah npk arrr peyutsss dia...so sweet, suke suke :D

Seronoknya tgk fireworks for new year...happy new year US!

Ummi Salsabila said...

Izza>> mekacih dik..

Mrs Adz>> yeke..ku rasa ku da chubby.seluar pun da ketat.hehe

suziey>> xpe2..skang da merdeka kan.le celebrate lg..

Ummi Salsabila said...

ummumishkah>> tunggu tempat ni meriah.byk lg kosong.pastu le kite serbu rmi2! ^_^

Nadiah>> aah,baru siap building je.tp tgk cam xde pape lg je..

Momma Mia>> le..jom..

Ummi Salsabila said...

Kak Ninie>> mekacih..beli kat JJ,midvalley je..

taste kite same ke ni? hehe

khayra tido awal ek? aufa ni midnite le celik lg..

Intan>> aah,da boyot la kak.skang bila jln org mesti tgk perut kite..huhuhu.

fizamior said...

ooo...yeke?xpenah pun pegi ict nih...hahahaha...

aufa baju polka dot..sgt seksi..haha!!!

yatie chomeyl said...

mana de chubby US..mantain cun mcm biasa ;)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

蛋餅不加蔥Amber said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇