ads

Wednesday, June 8, 2011

Borneo : Sunset

Salam sayang,

Jom sambung entry Sabah lagi.Harap korang tak boring.Hehe.Takpelah, saya syok sendiri.Hihi.


Hari ke lima,18 May 2011,Rabu

Selepas mak dan adik-adik balik ke semenanjung.Kami meneruskan perjalanan ke Kinarut.Kami booking chalet tepi pantai disana.Mahu merasa stay di tepi pantai pula.Kami ambil teksi dari Kota kinabalu,dikenakan caj RM40 sampai ke chalet.Jauh juga.Atas lagi dari Airport.

Kami menetap di Seaside Traveller Inn.Kos bilik semalam RM70 semalam.Bilik selesa dan  lengkap semua kecuali kettle dan bath tub.Hehe. Hotel ini betul di hadapan pantai.So,dapat kami tengok sunset di petangnya.Subhanallah indah sungguh ciptaan Allah.Hati saya berdebar-debar bila saat melihat sunset.Mulut tak berhenti menyebut Subhanallah,subhanallah,subhanallah.So beautiful.So Amazing! Semuanya hasil tangan Maha pencipta kita.:)



 Seaside Traveller Inn

 Pantai Kinarut









p/s: gambar-gambar ini tidak diedit.semula jadi ciptaan Allah swt.

3 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik2 la gambo, nak2 gambo sunset tu...

Fitri Senin said...

cantek...

Ummi Salsabila said...

anje : Tq :) yg cantiknya ciptaan Allah.me just berkongsi saja :)

fitri : :) subhanallah.HIS creation.