ads

Monday, August 24, 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love

Salam Sayang Semua.Hari ini ummi bukak blog.tetibe yatie chomeyl kate contest kisses of love ni akan ditutup awal.alamak! belum buat entry lagi.gambar ada.tapi belum sempat nak post lg.hehe.semangat bercontest memang belum padam.lagi2 ada peluang nak dapat special presents dari japan.mintak2 murah rezeki.fuh fuh fuh..amin..hehe.

Gambar ini sewaktu kami jalan- jalan di tasik shah alam minggu lepas.ada beberapa pilihan gambar.ada juga gambar abi cium pipi aufa.sweet juga.tapi syaratnye kena satu picture je.so ummi pilih yang ini lah.sebab nampak expression muka, body language and permandangan yang indah sekali.Kisses of Love 3in 1!! .ecehwah..aufa buat muka comel kene cium :)


Bagi ummi ciuman dan pelukan kepada anak memang sangat penting.Ada yang mengatakan peluk dan cium anak setiap hari boleh memberi kekuatan minda dan kebijaksaan anak.Lagipun perasaan itu sudah semestinya datang dari kasih sayang kan.Kita cium anak kita,sebab kita sayang dia.:)

Ummi dan abi suka cium aufa sebab geram aufa comel dan aufa wangi..suka gak bila geram tgk telatah aufa.aufa pun pandai kiss kami.siap buat bunyi muah lagi.so sweet..hehe.ummi dan abi suka sgt! aufa dah pandai syg kami.we love you too, aufa..muahhhhhs!!


p/s: jangan lupa sebelum tidur cium anak anda setiap malam.:)
Lets review T&C o this contest:

This giveaway is only for the follower of blog Yatie Chomeyl - (Done!)
Link to blog Yatie Chomeyl in your entry and add my blog in your bloglist : http://yatiechomeyl.blogspot.com/ (no link back will be disqualified) - (Done!)
Upload the banner of this contest to your sidebar - (Done!)
Only ONE picture per entry- (Ok!)
Leave the link to your entry here (comment) to inform me that you've join this contest (Done!)
Winners will be selected by the sponsor a.k.a my hubby
I reserves the right to change the terms & conditions without prior notice
I have the right to replace the prize with the same value.
This giveaway is open to Malaysia residents only and runs from now until 3pm (GMT +8:00); Aug 24,09 (Today is the last day!)

12 comments:

[-suziey-] said...

waaaaa gigih gk mask contest..hehe..apepn good luck ok:D comel je aufa..cam ala2 trkejut n konpius:p

aisyahumaira said...

ecece..mcm kukenal shj T&C itu..(hoho, sya pn copy dr org len...tokok tmbh sket2)..

nway, gudluck gak..

yatie chomeyl said...

salam tium utk aufa gak..ehehhe..dh terjah entry ni, good luck :)

MeL said...

alah geramnye..auntie pun nk kiss aufa jgk bole? ;)

Mrs. Adz said...

wah beriya US cium aufa,tapi aufa macam lek je..terkejut kot??

anyway good luck..

semangat contest ni..

Intan said...

Meh sini, aunty lak nak kiss aufa...muah muah. Gud luck to u :)

Nadiah Sidek said...

good luck! ;)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam US,waah join juga ye?UAS pun sama...eem saja nak memeriahkan..

Good luck ye..kiss utk Aufa ^_^

UmmiKhayra said...

Gud luck Raudhah.. Akak tak sempat nak join.. :( tgk2 tarikh tutup dia 24 ogos.. huhuhuhu

sya said...

memang pemandangan yang indah.. :D

good luck! mana tau aufa dapat pakai baju jepun nanti.. :P

Momma Mia said...

Nasib baik sempat US join. Good luck yer US!! Nice view & most important nice aksi kisses of love tuh...huhuu

kakyong said...

US,
kalo close up pic tu lagi nampak jelas expressi.. tp aufa memang menten comel sokmo...

anak2 ni kena hari2 di cium.. nanti dia lupa.. hehehe.. even fikri pun kdg2 tetiba dtg cium ibu.. tp tu le, spontan mana ade sesapa nak snap foto...

gud luck yer.. ummi salsabila...

hari ni berbuka masak apa?