ads

Monday, August 31, 2009

Candid giveaway contest

Salam sayang semua.Candid giveaway contest ini dianjurkan sempena sambutan birthday penganjur iaitu, zieha.closing date is today.merdeka day! last minute btol join.hehe.anyway,salam kenal zieha..happy birthday..:) semoga di murahkan rezeki selalu..ummi nak cuba nasib dengan gambar ini.ummi pun ada gambar lebih kurang macam zieha.hehe.

gambar ini ketika aufa berumur seminggu lebih.tak ingat the exact date.tapi tgk rambut die da licin tu.dalam seminggu ke 2 minggula umur aufa.masa ni ummi masih berpantang.gambar ini masa abi tolong jaga aufa.aufa nak dipegang je.letak die nangis.kecik2 dah pandai kan manja2 kan? hehe.abi tolong ummi jaga aufa, last2 die plak yang tertido skali.ummi terkejut and tergelak2 tgk abi.aik,dah tido dah 2 beranak ni.haha.abi mcm penat sungguh jaga anak la kononnya.hehe.suka sangat pic ni sebab so sweet for me..aufa lak comelnye masa tu..hehe.windunye kepala licin tu.kihkihkih..


p/s: abang, jgn marah ea..syg letak pic ni.ampun...kehkehkeh

11 comments:

MeL said...

hihihi..sweetnye! biasalah ms baby baru lahir, ayah2 pun baru nk adapt dgn new life as a father kn? cian ayah2 ni kan US hehe..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

babah aufa menten..
good luck ummi aufa

azzamoro said...

good luck babe. hope ade rezeki untuk menang..:)

zieha said...

salam kenal ummi;

dah check ..rule no 1- (BANNER CONTEST KT SIDE BAR TAK DER) N rule No 2-(nnti enter my blog to ur bloglist k)
wish u GOODLUCK:)

Ummi Salsabila said...

Mel~ btol2 mel.penat kn jg anak.jg bini.hehe.newborn bby lak asik nangis je waktu mlm.xle tido ayah2 ni.sian...hehe

Ummi Salsabila said...

yanadzul ~ menten je ek..hahaha..

azza~ thanks dear..hopefully masin mulut u.hehe

Ummi Salsabila said...

zieha ~ ok.ummi dah ltk banner kat sidebar. and also ur blog in my bloglist..thanks zieha..

Intan said...

Arissa pon sama mcm aufa masa baru2 dulu...mmg time titun mmg nak tido atas badan je. Kalo letak siap lah...melalak sakan dak tu. Tapi best je bila ingat balik :)

Gudluck kay dear!

PadNani~~{@ said...

Good luck dear:)

Ummi Salsabila said...

to Intan>> aahla samala.mak kate sebab baby dah bese sempit dlm perut kite.tu yg dipegang je.

if titunkan kat dadan perut tu.die suke sbb dgr denyutan jntung kite mcm dlm peyut :)

Ummi Salsabila said...

Padnani>> thanks nani..