ads

Thursday, August 20, 2009

Result Contest Makeover

Salam Sayang Semua.Semalam bukak blog, Hanz dan ummi khayra leave message that i won the make over contest.menang 2nd place.yey!!! happynye.ni baru sempat nak update.hehe.cam tak percaye je.first time menang.alhamdulillah..thanks kepada penganjur contest ni, Echa.Thanks to kwn2 yg da awal2 wish congrats.and yang dari awal bg support.eceh! macam ape je.hehe.Hadiahnye adalah sehelai shawl.yey! i like...congrats gak haiza aka mama damia menang third place.:) nila pic nye.dari ugly betty jadi artis.hehe.pasan jek!

memang bertuah gak spect bingkai hitam.ni spect lama ku.hubby tak suka dengan spect tu.dia panggil spect tu spect saloma.haha.now da tuka spect len.hubby suka dengan spect baru ni.suaila dgn ku.
Hanz ada bagitau yg spect menyembunyikan my sweetness.and tanya ada consedering lens tak.hehe.i pun rasa camtu.ramai gak mommies len ckp camtu.tak sweet kan pakai spect? eceh!
actually,masa blaja dulu i dah penah pakai lens.masa tu xmo pki spect.tak cun la kan.nak melawa punya pasal.hehe.tapi bila dah kawin ni dah tak pakai dah.dah malas.hehe.pakai spect je.pakai lens ni leceh sikit.kn ade commitment and mantainance gak.hehe.tapi takpe,insyaAllah nnt pakai lens balik.demi mantainkan sweetness tu.hehe..thanks hanz for ur comment.i like...:)
p/s: bertuahnya sape yg tak rabun..ummi da rabun.Allah da amik nikmat mata sikit.
p/s :my SIL ada buat operate mata.pe ntah nm operation tu.pas operate,mata dah tak rabun.best kan..tp mahalla..beribu ma...

28 comments:

ummumishkah said...

Tahniah sis! Memang seronok menang hadiah ni.. :)

Momma Mia said...

Huhuhuhu dah agak dah pasti bleh menang punyer... Congrat sis!!!

iedaLUVsham said...

huhuhu!!! tahniah!! mmg makeover! sah mmg patut menang! ;)

[-suziey-] said...

waaa congratulation...mmg lawa pn..hehehee..

Echa said...

tahniah.. jangan lupa tinggalkan alamat yeeee.. nak pos hadiah ni..

treasurekeeper said...

salam ummi salsabila..

congrats menang contest..
mmg patut menang pun..gambar kawen tu sungguh cun :)

-hajar

Farah said...

tahniah US!! waaah bessnye menang tempat pertama lagi..haah laa u shud consider wearing lense..maybe sekali sekala mase kluar dating dgn husband hehe..saya pakai lense jugak dah lebih 5 thn..alhamdulillah kalau kita pandai jaga kebersihan ..takde memudaratkan..

sya said...

tahniah ummisalsabila...
memang layak sangat... :D

PadNani~~{@ said...

wah..Congrates dear..mwaaaahs3x
US mmg cantik sgt!:)
nnt jgn lupa bergaya dgn pressie shawl itu ye..

Salam Ramadhan dari nani sekeluarga..

azzamoro said...

tahniah.. u deserved it..:)

c a b b i e n a said...

congratulations!!!!!

jom kita kumpul duit sama2 buat operate mate yg rabun ni...
:)

SYAbAR said...

Tahniah dik... kau sememangnya sgt manis dipandang mata

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

SO SWEET...CONGRATES US...MMG CANTIK DAN TERANG2AN NMPK PERBEZAANNYE...

MiszMama@Haslinda said...

tahniah US.. dah agak US memang ade harapan nak menang.

Fara_Adura said...

Tahniah US.. Anda memang layak menang.. soo sweet yo..

Act fara neh agak rabun..tapi stil clear gak ar..nak pakai spek..malangnye hubby langsung tak menyokong Fara tuk pakai spek..

Aahh..Fara rasa US lebih sesuai pakai lens.. walaupon agak leceh..tapi lagi sweet rasanye.. mahap kalo terasa yer..:D

Dayah said...

congrats US !! mmg US pakai spek ke lens ke tetap menawan... nanti Aufa besar comei mcm ummi dia ..

ummuabdullahsyaakir said...

Alhamdulillah rezeki bulan puasa yea...tahniah US..dah agk blh menang..memamng catik..klu tak make up pun dah berseri..

Blh jadi pnguat smgt US nk join contest lps ni...^_^

ummuabdullahsyaakir said...

Emm samalah kita,UA pn rabun..sikit nikmat dah Allah tarik..moga kita byk bsyukur dgn nikmat yg tinggl.

Emm elok klu US pakai cntact lns..UA klu ada duit nnt nak juga tukar ^_^

NaDiaH SiDeK said...

tahniah raudhah! mmg agak dh blh menang ;)

yatie chomeyl said...

congrates dear... u deserve it..mmg lain btul muka u...*tepuk tepuk*. nanti leh la upload gmbr posing dgn shawl kemenangan tu hehhehe

defina said...

US dah menang naib jore.....tahniah.... :)

Mrs. Adz said...

bestnye menang..tahniah ye..memang cantik la US ni..(puji lagi beb)..pakai la lens je..kita pun rabun gak..hihi..tapi tak macam rabun kan..

Ummi Salsabila said...

Thanks all..insyaAllah,nnt kite pki lens ok.if pki lens org xtau kite rabun ek.mcm 2 farah (sama lak nama ek)hehe

kak farah adura( full name tuh), kite tak terasa la..mmg betoi pun kak farah ckp tu.:)

thanks sume..muahss!!!!
nnt kite bergaye amik pic dgn shawl baru :)

ibu_arifa said...

menang yer..tahniah.. dah agak dah boleh menang gambar tu..memang ketara "sebelum" dan "selepas" makeover nyer tuh..

bab pakai spek tu...ku terpaksa..ku pun tak suka jgk..nak pakai lens..mata jenis "air mata sikit" pulak..tak selesa sgt..kena letak eyemo jer selalu..

MAMASYAZA said...

wah...tahniah....dah agak mesti menang sebab mmg nampak perubahan tu

kakngah said...

lasik mata nama opret tu.. nama penuh sintifik dia.. wa xingt..hihihi!! wa berangan gak nk lasik mata ni.. tp. kenangkan ribu riban tu.. huhuhu!!! xtau la bila blhbuat.. tunggu nuffnang ribu riban la.. hahaahha!!

nadnye said...

tahniah US, memang patut menang la..

Hazu~ said...

salam..

saya pun ada buat laser mata. superintra lasik namanya. memang mahal tapi untuk orang yang power tinggi macam saya memang sangat berbaloi. sebab nak buat spec selalu pun dah memang mahal. daripada asyik buat spec lebih jimat buat lasik tu sebenarnya kalau power yang tinggi la. kalau power sikit je memang kurang berbaloi kot.