ads

Friday, August 21, 2009

Baby in Pink Contest

Salam Sayang semua.sangat gigih nak join contest ok.hehe.kali ini aufa turn aufa lak.mana tahu ade rezeki kan.ummi pilih pic aufa senyum pose tangan kat pipi.dari entry princess smiley ari tu, ramai yang pilih pic no 1 paling sweet and cute kan. thanks aunties!! :) if kawan2 aufa nak join klik kat banner bawah or kat side bar yer..




Tarikh Lahir : 4 oktober 2008
Kenapa Aufa patut menang contest ini?
Aufa patut menang sebab aufa sangat comel dan ceria.Aufa juga nampak cute in pink.senyuman aufa membuatkan abi dan ummi cair dan terhibur rasanya.aufa jugak talented tau.aufa pandai beraksi dan senyum comel bila bergambar.sweet sgt.abi dan ummi sayang aufa sgt2..muahs..
Apa yang anda tahu tentang blog sha ni? kenapa anda suka baca blog ini?
Honestly, ummi baru kenal sha.baru first time bukak blog sha.salam kenal yer tuan blog aka siti aishah.:) mmg bagus buat contest camni untuk tambah kenalan.2 thumbs up!
sha ada sorang anak perempuan yang sangat comel.namanyer puteri nur shaika.umurnya nak masuk 1thn 4bulan.sgt comel and fotogenik.geram aunty tgk tau! yang mahalnyer tocang nyer.sama dengan aufa.suka bertocang juga.:)

Terms and Conditions for this Contest :
1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009.. (ok)
2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda.. (done)
3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html (done)
4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby.. (done)
5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja.. (done)
6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k.. (done)
7. Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).
Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/
Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..
9. Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri..huhu...

17 comments:

Mrs. Adz said...

cun la gambar tu..leh menang ni..memang cute la ...

ummuabdullahsyaakir said...

Alahai nmpak semua giginya tu,,tomeyynya Aufa.

Gigih US bercontest,moga kali ni rezeki Aufa pulak.

Good luck Aufa syg ^_^

ummuabdullahsyaakir said...

jap2...US lagu yg first2 ni lagu ape?Adei lah..gelak UAS dengor..

Intan said...

Gud luck to cute lil aufa cayang :)

Momma Mia said...

suke2 dgn gamba tuh.. so sweeet & manja gitu. good luck to Aufa & ummi...

aisyahumaira said...

Akak, gud luck eh!

PadNani~~{@ said...

Aufa comel dgn tocang comell..good luck ye Aufa dan ummi:)
sukeee tgk dia cenyum camtu!mwaaahs

MAMASYAZA said...

aufa memang cute....mesti baca perkembangan aufa...sejuk hati tgk muka aufa...good luck aufa...aunty vote for aufa

Watie Aziz said...

alahai riangnya aufa ... comey giler kay ...dengan gigi 2 batang tuh...suka i tgk!! heheheh

gud luck yang ..i tak sempat nak masuk rasanya this contest ..hu hu..

sya said...

comelnya aufa in pink..
darwisy lelaki, jadi memang tak pernah pakaikan dia dengan pink.. :P

Ummi Salsabila said...

Mrs Adz ~ thanks aunty..

UAS ~ amin..fuh kiri kanan..mintak2 masin mulut UAS.hehe.

lagu first nm penyanyi tu, zee avi.tajuk die kantoi.lawakkan lagu die :)

Intan ~ thnks aunty intan.muahs

Ummi Salsabila said...

momma mia ~ manja n gedik kan.hehe.tq..

aisyahumaira ~ tq,sya..;p

padnani ~ suke gak tgk diecenyum cmtu.tq nani.muahs

Ummi Salsabila said...

mamasyaza ~ tq.sllu singgah sini.tgk aufa yer.tq aunty..

watie ~ excited yang die tunjuk gigi.hehe.tq yang..

sya ~ darwisy xde bj pink ke? nnt suh mama belikn bju ry pink ok.msti cute.he3

[-suziey-] said...

yezza...mmg comel...pilihan yg tepat..hehe..good luck aufa..

Shasha_Shaikha said...

salam ummi aufa,

sha dah terjah entry awk..

gud luck & tq ye..

UmmiKhayra said...

Gud luck jugak.. hehehhehe nak join nih.. sempat lagi tak? hehehehhehe

kakyong said...

gud luck aufa... aufa memang comel... ooo tayang gigi 2 btg yer...

ala, kakyong memang xleh nak join dah contest @ giveaway yg wajib kena jadi follower ni... huhhhuuuu.. nanti kalo stop follow blog yg lain, kang ade lak yg kecik hati...