ads

Thursday, January 19, 2012

Aktiviti hari ini

Bismillah

Hari ini rasa malas.Ada kawan Twitter kata,saya tiada hari malas ke?.Ok,saya umumkan hari ini hari malas.Tetapi hari malas itu bagaimana? Saya pun tak pasti.Hehehe

Tetapi malas malas pun.Tak boleh tak layan dua anak.dua tanggungjawab di Rumah.Tak boleh lari.Dua dua perlukan perhatian dari pagi hingga ke malam.beginilah kalau SAHM.ibu ibu SAHM saja memahami keadaan ini.Waktu mereka tidur sahaja baru ada masa untuk diri sendiri dan menguruskan rumah yang kelam kabut,termasuklah menikmati secawan teh dengan tenang.phewww!

Hari ini buat craft paper plate mask.pastu suruh dorang main applications di ipad je.













Tetapi Ummi bersyukur.Dapat menikmati setiap masa dengan kamu.ummi harga peluang ini.Alhamdulillah.

Sabtu ini ada jemputan kahwin di JW marriot.Boleh tak Ummi mintak cuti sekejap? Kalian duduk dengan nenek atuk boleh? Ummi & Abi nak dating.Mahu makan dengan tenang.Boleh tak sayang-sayangku...:-)

-Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Amy said...

nak jadik SAHM jgk huhu...

mamawana said...

Comel ler topeng tuu... Masa kecik2 dulu mamawana pun sua pakai topeng2 permainan nih...

LeeN said...

Heyyy kamu. Mana ada malas? Tu siap paper plate punya artwork lagi.. hihihi. Rajin juga ada.

Btul la. Dr celik mata smpi tutup mata, x sudah2 kan. Tp sesungguhnya amat bersyukur sbb dpt jaga anak sendiri.

:)