ads

Saturday, January 14, 2012

Pullman Putrajaya yang menawan

Bismillah.

Ini entry tergendala.Memory card sudah penuh dalam kamera,baru nak transfer.Bagusnya.*tepuk dahi*

Jadi nak kongsi gambar-gambar ketika berehat di Pullman, Putrajaya.Resort ini sangat mengagumkan senibinanya.Gabungan senibina melayu,cina,India dan Borneo.Paling cantik jika dibandingkan dengan Palace Golden Horses.Syurga Dunia.MasyaAllah.


Saya suka senibinanya,segala detailnya,dekorasinya.Unik dan wow! Biliknya pun sangat luas dan cantik.Ada bathtub yang besar.Servis pun memuaskan.Cuma,breakfast agak kurang menu.Sepatutnya kena lah banyak menu,sepertimana banyak bintangnya kan? tetapi syukur Alhamdulillah.Sesuai untuk menenangkan fikiran di sini.Berhadapan dengan tasik putrajaya.Damai sungguh.














Jadi, Pullman putrajaya resort adalah lokasi sesuai untuk anda berehat jauh dari kesibukan malah tidak memerlukan perjalanan yang jauh.Cuma nama yang dipilih agak kelakar.pull-man.Lelaki yang ditarik atau penarik lelaki? Hehe.

Alhamdulillah.Ada masa menulis lagi, kita ke lokasi lain pula.:-)

5 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo boss akak g meeting mmg suka stay kat sini, cuma mahal sikit rasanya harganya. cantik kan

Ummi Salsabila said...

Mamasyaza :Yes,sgt cantik & menawan :)

.:nhalilah:. said...

wahh... cantik gambar waktu malam... 1st time dengar tempat ni... btw, salam kenal..

kakyong said...

memang cantik Odah.. menara jam tu cantik betul senibinanya..

agak2 brp yer rate 1 malam??

Elyn Sani said...

weekend we all suka pi area tasik ni. pulak tu ade pantai sekangkang kera. jadik la utk wafiq pijak pasir ekekekke