ads

Wednesday, February 1, 2012

Pulau Perhentian

Bismillah.


Seperti dijanjikan lokasi percutian seterusnya,Pulau Perhentian.Kami memilih ke pulau perhentian kecil kerana diperkatakan air di pantainya lebih jernih.Kami juga memilih Sharila Resort sebagai lokasi penginapan.Kalau mahu ke Pulau Perhentian Besar,lagi banyak pilihan hotel atau resort kerana pantainya lebih luas.

Mari kita menenangkan mata dengan keindahan alam semulajadi.Subhanallah.












Terima Kasih Perhentian atas kenangan indah.Alhamdulillah.syukur dapat menikmati keagungan ciptaanMU.

8 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik pemandangan. tapi akak tak penah sampai kat sana lagi

ibu MZW @ farah idayu said...

Cantikkan pulau tu...Dah pergi pulau redang?kalo mau ke terengganu lagi contact2 la..boleh jumpa kalo ade rezeki..insyaAllah ;)

Gieyana said...

cantiknya..baru pegi ka nie..teringin nk pegi..hrp2 dpt p this year..:)

Ema said...

aufa x ikut ke?

Elyn Sani said...

rindu dengan pulau perhentian ni!!!

wardah @ fie shah said...

Subhanallah memang cantik. Awak duduk chalet ke?

mummy_adam said...

Cantik nyer..nak pegi jugak :)

Fizah said...

Hi... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..