ads

Thursday, March 24, 2011

Educational Video kesukaan anak-anak

Kalau ummi buat kerja depan laptop.Aufa pun nak minta layan.Taktiknya bukak youtube computer sebelah.lagi.bukak lagu abc,alif ba ta,sesame street,nasyid.apa saja dia suka.Dia leka.ummi dapat siapkan kerja dengan tenang.So,baru2 ini terjumpa video comel-comel dari supersimplesong.Mommy lyna pernah cerita about jeremy ni di entry ini.Baru ummi tahu nama dia.Tapi yang penting,aksi-aksi dia sangat menghiburkan! Nampak cute jer apa dia buat! Aufa dan Adam pun sangat suka.;)










P/s: Aufa suka skidamarink.Adam suka uh-huh song.Ummi dia suka semua! Haha.Enjoy bila tengok aksi dia.terus ummi pun jadi 'kebudak-budakan' melayan anak2.:)

4 comments:

Sharini aka Ummi Khayra said...

sukerrrrrrrrrrrrrrr... sweet je.. :)

Mommy Fara said...

kalaulah org kite ade inisiatif mcm nie ye?

AshAnas said...

odah, anas pun suka uh-huh tu... yg spuder tu, die nk buat gaya tgn tu tp xjadi lg, hehe...

Ummi Salsabila said...

kak ninie : sweet n cute!

mommy fara : kalo lah ada yg craetive camni yer?

shira : sama dgn adam!.hihi.fun kan yg tu..hehe.geleng2 angguk2..;p