ads

Friday, June 25, 2010

Nak Watermark juga

Majority mommies ummi tengok dah tempek watermark kat gambar masing-masing.Ummi nak jugak..hihi.Amacam? Comel tak watermark baru ummi nih.comel lote kan.em.ciwi-ciwi!.

Ummi suka sebab ia unik dan simple.Suka..suka..hihi.If you all nak dapat watermark sendiri bolehlah usha2 eybizzonline ni.wah,design cantik2,comel2,dan banyak pilihan.sampai ummi rambang mata nak pilih mana satu.Selamat terjah! ^_^.









P/s: Yang color apa cantik? Pasni nak tempek kat gambar pula.Happy weekend :)

8 comments:

Nadiah Sidek said...

comel! color apa tu rsnya bergantung pd gambar yg raudhah nak letak la..kalau gmbr gelap rsnya better letak watermark warna merah tu. tak pun test dulu letak kat gmbr mana yg lg elok

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ala cute nya wm tu..
tu la depend ngan gmbar us nanti.. ambik yang lutsinar cewah.. semua gambar bleh masuk..

Ummi Eisya said...

cutenye wm US ni..nampak comel tul..kita suka yang no 1 tu..warna ceria je..hihii

NURUL IZZA said...

iza prefer yg no 2 tu.sweet!!

p.s: iza pya buat sendiri daaaa.... xcntik mcm org lain..=(

Ummi Hanie said...

cantikkk wm tuu...
agak islamic kan...

owh 1 more thing,akhirnya dtg juge updates blog US ni...sebelum ni 'sednyap' je walaupun US dah update

Ummi Salsabila said...

Nadiah>> TQ kak.nanti try adjust2.:)

Yanadzul>> tq.mmg kiut.tp xth pulak cmne nak menempeknya.

Ummi eisya>> thanks,i love red too.:)

Izza>> no pun ok ek..
ala.buat sensri lg craetive.lg special.;p


ummi hanie>> thanks.rambang mata nak pilih mn satu.sume cantik2..nk byk2,tp tamak pulak.haha

Momma Mia said...

2-2 cantek!! suke suke!!!

bizzonline said...

Mekaseh sudi promo eybizz..
nk copy link ni ye..latak kat link promo blog eybizz.