ads

Monday, June 14, 2010

Baby Adam 12 hari

Salam Sayang,


Ummi masih seronok mengulit dan membelek baby Adam.hehe.Seronok juga cium kamu.Sangat wangi.Bahagia menyusukan kamu.Membesar dengan sihat ya.Gembira melihat senyumanmu.Bila ada kamu.Rasa hilang semua kesakitan.Lupa rasa serik ketika sakit melahirkan kamu. Abi kata, dah sepasang ni,cukuplah..Hari tu ummi kata dah serik.Haha.Tapi ummi nak baby lagi lah.Kalau ada rezeki, nak baby girl lagi.hehe.

Jom layan gambar baby Adam di hari ke 12.^_^









Muhammad Adam,Kamu adalah anugerah yang berharga.Kehadiranmu adalah anugerah yang terindah dari yang Maha Esa.Adam,kamu adalah kesayangan Abi,Ummi dan Kakak Aufa selamanya.^_^

15 comments:

Intan said...

Bestnya kalo dapat cium bau baby nie lagi...hu hu...takpe lah den takdo rezeki lagi :D

Adam nie suka tersenyum ye...cute!

MAMASYAZA said...

suka tengok baby pakai baju warna putih...suci, bersih, so cutee

Momma Mia said...

suka cium bau bb lepas menyusu... lazat kat hihii... sweet je gamab yg tangan & kaki tuh... Anak anugerah terindah kan... syukur alhamdulillah utk semua

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

terbau2 bau adam sampai ke sini..ehehe

dah pandai tenyum..so sweet!

[-suziey-] said...

waaaaa//..comelnya adam..haihhhh xsabar nk dpt baby ni..hehe

Drama Mama said...

comelnya adam! dah pandai senyummmm!!! such a cutie pie.

I miss the smell of babies too. wangiii!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ummi Eisya said...

comel adam..memang hilang semuakan rasa sakit tu bila tgk anak depan mata..tulah pengorbanan ibu..moga adam dan aufa jadi anak yang soleh dan solehah..

MeL MikaiL said...

hmmm wanginya bb adam..! sgt la comel, rindu nak dukong n cium baby ;)

NURUL IZZA said...

comeyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mesti wangikan? kalau tensi mesti akak cium dia.wahh wangi dan tenang je. jeles2..

mata ikut akak la..sepet! tapi comey je mulut..

Ummi Salsabila said...

Intan>> Insy xlama lg tu..kita doakan rezeki kak intan pula.:)

tq for compliment.pandai sengih2 da.hehe.

Mamasyaza>> kita pun suka gak kak.nmpk suci kan.

Momma Mia>> wah! bau lps myusu wangi plus bau lemak manis.haha.

baby adalah anugerah paling comel.Alhmdulillah.

Ummi Salsabila said...

rose>> wah! bau adam smpi sana! hehe.
dah pndai senyum2 je aunty.:)

suziey>> wah! xsabar jugak nak tgk adik aqeel ni..tq.

Drama Mama>> mmg sgt wangi.harus dicium byk2 kali.selalu.haha

me dah visit blog tu.u really creative la.:)

Ummi Salsabila said...

ummi eisya>> yup,hilang rasa sakit.terpikir mahu tmbh lg pula.opssss..hehe.

tq.ameen..:)

Mel>> dah lama windu bau baby.skang dpt cium puas2.meh2 la aunty,kiss n hug adam :)

Izza>> wah! jeles ke..cpt2 la dpt baby pulak.hehe

sepet kah mata akak? huhu

nieda said...

comelnya..bahagia hidup ada anak kecil..mcmanelah ada org yg sanggup buang anak tu..

yatie chomeyl said...

mata sepet, kulit putih..mesti hensem gile bila besar nanti ;)

Ummi Aisyah said...

comel..chinese look