ads

Friday, July 3, 2009

Pesta Award Jun 09

Slm sume.lamanye ummi xupdate.dah bersawang dah blog ku.encik PC prob sikit.ni pki lappy cik hubby.byk post yg tergendala ni..;p
nak update awards ku yg terkumpul.nak pass kan kat uols.amik ea..if xamik ummi kecik ati tau! hehe


Award ini dari kak yong.TQVM kak yong.muah!!



Award ini dari ibu arifa dan Ummi Anas.TQ so much ibu..muah!!









Award ini dari defina.kawan baru ummi! ibu kepada Kashful Hakimi yang sgt2 comel2!! uniknye nama dia.now, defina menetap di Vienna, Virgina.nice to know you, defina!










Award ini dari my niece, Mira.owh, i like it! soooo sweeettt! thanks dear!!! muah...





award ini dari watie aziz.kawan baru ummi tapi macam dah lama kenal lak.sbb watie ni mmg baik & friendly sgt...huhu.watie, u jgn hover kembang okey! hihi.baru dpt jupe ms MOD sarakids.



award ini lak dari ummumishkah.TQ kak....sungguh bertuah dpt award dpt award bertuah.TQVM.muah!








p/s: tgh layan lagu2 michael jackson.cik hubby yg minat jacko.dia kira membesar masa zmn kegemilangan jacko.baru2 ni beli VCD The essential Michael Jackson.bestla layan....suke lagu Heal the World & you are not alone.:)

5 comments:

AshAnas said...

rindu la kt odah... huhu... weee, dh tempek award kite...

kakyong said...

ummi salsabila,

mekasih jengah kakyong setelah sekian lama tak jengah.. rindu dgn komen US..
jemput amik award di sini
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/07/blogger-award-friendship-vespa.html

Watie Aziz said...

hehehhe..tq yang for the tempek2 king...heheh...wah ..tahan kembang ..tahan ..tahan ..hahahah...cam nak tahan kentut plak dah ..:)

wah ..tetiba plak baca komen u pasal hubby suka MJ, i plak yg sayu sebab dia takder lagik..hu hu..

[-suziey-] said...

waa mmg btol2 berpesta..heheh:p

Ummi Salsabila said...

Ashanas ~ auuuww! rindu odah? hehe.windu shira gak..;p

kak yong ~ yeke rindu? terharu lak....nnt US singgah lg ek.tq kak yong..

watie aziz~ kahkahkah..kembang smpi nak terkentut? lawakla u ni.bushuk smpi sini.cmne ni tokey perfume bushuk ni.hehe

sayu gak dia da xde.xpela, doakan yg terbaik tuk dia.Smg Allah dpt terima dia.even dia dah mengubah kejadian Allah kan..jika bnar dia da msuk Islam tu.kite doakan jela.pape pun Allah yg tentukan sume..

suziey~ mmg pesta..suziey jmput amik yg berkenan.nak bg suzi la ni..