ads

Thursday, July 23, 2009

Iqram Halal House Berwajah baru

Iqram Halal House telah berwajah baru.Kedai sudah dicat dengan warna kuning dan hijau muda.susun atur kedai juga lebih kemas.memang nampak lebih ceria dan teratur.
Objektif Iqram Halal House untuk menjadi pusat halal hub kepada pengguna.dimana ia menyediakan segala keperluan halal dan berkualiti kepada pengguna.Iqram Halal House sentiasa menambah produk- produk halal untuk di pasarkan disamping dapat membantu usahawan bumiputera dan muslim bersaing maju dalam perniagaan.Ia juga mementingkan konsep Halalan toyyiba yang bermaksud halal, berkualiti,suci, bersih dan lagi baik.

Iqram Halal House juga memfokuskan produk halal yang mesra pelanggan ready to eat(rte) and ready to cook (rtc) yang sesuai dengan dengan penggunaan pengguna yang sibuk dan mempunyai masa yang pendek di rumah setelah berada di tempat kerja yang panjang.

my favourite! daging masak salai.sedap dan berapi! balik rumah panas kan saja.ready to eat.


Kueh teow dan Mee kuning buatan bumiputera muslim.Dijamin suci bersih.

Ayam Organik Az-Zain dan HPA.Terjamin Halal.Produk Pilihan Mukmin.

Pelbagai perencah masakan.tetamu datang.so, dah ada siap sedia dalam freezer.tambah bahan- bahan saja.mudah dan sedap!

Pelbagai jenis kuih muih.tak sempat nak buat? dont worry.kami bantu anda.goreng dan terus hidangkan! yummy!

Sebarang pertanyaan boleh call :
019.6502942/03-33718984
IQRAM MARKETING
27, Jalan Udang Putih 2/KS 3,
Off Jalan Yadi (Sebelah Speed Mart 99)
41300 Klang, Selangor.
p/s: banyak lagi pics produk2.nanti ku upload lagi ye.nak buat blog Iqram belum sempat2 lagi.

6 comments:

ibu_arifa said...

bestnyer ada kedai mcm ni...teruja sgt nak masuk...bagus lah family US dah buka kedai cam ni..dah jadi tanggungjwb kita utk menggunakan dan memasarkan product halal kan.

cantik kedai IQRAM halal hause ni :)
nampak mcm US pakai baju jubah hitam jer tuh? leh ke BF aufa pakai jubah tu?..ku dah lama tak pakai jubah (melainkan jubah seluar) setelah BF dalila.

Ummi Salsabila said...

alhamdulillah..aah,mmg dah jadi fardhu kifayah kan kite memasarkan produk halal..:)

TQ..cantik ek..perbaiki dr masa ke semase..
aah,skng suke lak pki jubah itam.yg tu hubby br belikan.from dubai.US pki seluar pnjg kat dlm.nak BF ssh sikitla.kn angkat jubah tu.kekekek.if ibu berkenan.kite boleh uruskan..:)

NaDiaH SiDeK said...

kat mana iqram halal house tu? seronoknya ada bisnes sendiri :)

Elyn said...

Iqram ni kat mane?? ssh nk jumpe kedai mcm ni.....

Ummi Salsabila said...

Nadiah Sidek~ di klang.ni alamatnye
IQRAM MARKETING
27, Jalan Udang Putih 2/KS 3, Off Jalan Yadi (Sebelah Speed Mart 99)
41300 Klang, Selangor.
thanks :)

Elyn~ kak elyn, di klang.yup,mmg susah.jmput2la singgah nnt ye..

nieda said...

good luck...touching your entry