ads

Saturday, April 11, 2009

Baby Cute Contest

Apa yang menarik tentang saya? Saya ialah seorang bayi comel yang peramah,mempunyai mata yg cantik dan mempunyai senyuman yg sgt2 sweet.chewah.hehe.I am talkative,talented, cheerful and friendly baby. Kecomelan saya terserlah bila saya ketawa terkekek2, buat babbling,membebel pot pet pot pet dalam bahasa saya dan mengaru2 kepala bila saya mengantuk.
Kenapa saya layak menang? Sebab saya bayi yg comel.hihi.Saya juga mahu hadiah baby tight tu yg amat comel bila disarung ke kaki & peha saya yg tembam ala2 drumstik nih.

1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda. ->> Done! tgk kat list blogger mommies.

2. Anda diWajibkan untuk jadi follower Mama Aqish.>> Ok,Done

3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali....->> ok,pic baru nih.

4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja....->> ye.sekeping jek

5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest??? ok

6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Untuk pemilihan pemenang nanti...->> ok

7. Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini...->> ok.best tuh!

8. Hadiah untuk pemenang ialah sehelai tight yang boleh dipilih sendiri dari website http://tightforbaby.blogspot.com/ & hadiah akan dihantar melalui pos sampai ke depan pintu rumah @ pejabat...->> ok, set..

9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan....->>

Ok...So kwn2 meh laa join contest bagi sesapa yang terasa diri itu cute macam saya..hihihi..Perasan abes....Untung boleh tambah koleksi tight..skang saya dah ada 3 tight.hehehe...Klik kat SINI ok


P/s: tak buat lg tag dari amirah.Tq to kak yong bg award.nnt ummi amik award tu ye..:)

5 comments:

kakyong said...

salam ummiSalsabila

amboi.. pipinyer.. terserlah..
good luck aufa..

Ummi Salsabila said...

hehe.terserlah pipi ikut ummi die pipi tembam!hehe.gambate juga to anis & alya yee..

Mahirah Abd said...

wa..nie mama nyer yang promote nie... kiki...
tomeyyy baby nie......cakkkkk......

Ummi Salsabila said...

mahirah : kikiki..kene promote,nak menang punye pasal..aufa ckp,TQ auntie..cak!!

ummuabdullahsyaakir said...

hehe...comelnya aufa..comeel amat:)