ads

Thursday, April 30, 2009

Aufa @ Playground

Rasanya sudah 3 hari US tak mengupdate blog.ada sape2 yang windu kat US? hehe.US bz sikit (bz apa la tu..hehe).xdela,masa mendengki ku..huhu.US nak citer pasal kami pegi jogging ari tu.actually da lama xjogging.masa bujang2 dulu rajinla.skang susahla.that whyla terserlah our kechubbyan & "kecomelan" .kekekehkeh..

sebelum pi tasik,kami singgah pekena lontong klang dulu.restoran ni terkenal coz lontongnye yg special..mkn dulu br jogging ye..haha.da 5bln pindah sini,nilah 1st time kami p tasik ni.konon2 nak jogging.tp jd berjalan2 & berlari ala2 je..hahaha.xlarat! termengah2 dibueknya.dulu lari satu campus boleh je.skang da pancitla.mcmla da tua sgt kan..huhu.beso bukan main tasik ni!.if uols larat x jogging round tasik ni? huhu..


kat tasik tu ada playground.ramai jugak family dtg bwk anak2 masing2.so, pe lagi aufa pun dpt main & ummi layan aufa kejap..uiii..sonot dia..:)


aufa punyalah excited! agak2 nya coz tgk benda2 colourful..aufa main kat playhouse & slides je.yg lain blum boleh lgla..abi pun snap pic aufa yg tgh sonot2 tu.ummi pun nak tumpang interprem ye..hahaha.

almost 1 hour jugak kami lepak di tasik tu.on the way balik aufa da tertido.penat ye syg..ummi & abi pun penat sgt.konon2 nak jogging.jln je pun dah rs nak pengsan rasanye.tulah,da lama sgt x exercise! tp yg penting,dpt juga kami dpt juga abiskan pusing tasik tu!! uols baca je mana penat..kekekekekeh..:).

12 comments:

Mrs. Adz said...

alala..sukanya aufa ni dapat pegi playground. cute la aufa ni..nak cium skit ye..muahh..

Ummi Salsabila said...

Mrs.Adz ~aah.sukalah auntie..ok,kiss da smpi..:)

Precious said...

Comel lote. Seronok bawak anak jalan2 ronda taman ...

mummy_adam said...

huhu.. besh nyer.. adam nak ikot boleyy??

Hanim said...

hehe pilih la tasik yg tak besar sgt :)
nanti Aufa dah start berlari... sure fit balik...sbb for sure kena lari2 kejar dia.

yatie chomeyl said...

fuh fuh..mak buyung baca je pon rasa penat hik3x...

nak lontong gak...tetiba ngidam plak

kakyong said...

salam UmmiSalsabila,
tu la tak nampak jengah ke blog kakyong..
xcited nyer aufa.. tgk muka umminyer cam dah letih, tp anak nyer cergas jer... heheh..

Fara_Adura said...

Comeinye aufa..hehe.
Fara pon tingin gak nak joging2..ingat nak ajak gak hubby joging, sebab sofea da pandai jalan. xsusah nak dokong2 lg. Ske kan dapat bersama famili camtu. Hepi rasa

Ummi Salsabila said...

mama emma ~ aah,sonot jugak aktiviti camni..
mummy adam ~ huhu,besh adam..jom3x adam ikut..
hanim ~ i hope so.bole fit balik..alamak,pntla i kene kejar2 dia..
yatie chomeyl ~ mak buyung mengah ye..alo..siannye ngidam lontong.mn nak cr.terpakse mak buyung masak..xpe..rajin kan? :)
kak yong ~ hehe.kak yong windu kita ye? dia mmg cergas je,dia naik kapal terbang free..haha.
Fara adura ~ bagus gak idea tu.mesti comel sofea jogging.mybe knoeledge gk untuk dia coz 1st time kan.aah,hepi.bagus gak activity camni with family.

aleasofea said...

aufa dah 6 bulan ek?

salam perkenalan buat ummi aufa.linda leh link utk support group bf tak?

[-suziey-] said...

comelnye aufa pakai tight belang2...:p
sonot nye main2 kat playground:)

Ummi Salsabila said...

aleasofea ~ aah,6month.slm perkenalan too.:) ok,boleh je link..:)
suziey~ hahaha..tight belang2.aah,sonotla auntie..:)