ads

Thursday, July 21, 2011

Ummi dan Aufa dalam Pa & Ma Ogos 2011

Salam sayang

Kali ini ummi dan anak dara pula menggayakan koleksi Adrinis dalam Pa & Ma Ogos 2011.Bersama kami untuk cover booklet ialah kak safura dan anaknya arissa.Banyak juga baju yang kami gayakan.Banyak koleksi terbaru adrinis termasuk dress comel kanak-kanak.





Kakak seperti biasa ikut arahan bila ummi suruh smile tunjuk teeth.well done darling! Umminya, badan chubby,double chin,pipi gemok tak boleh cover.Oh Cukuplah,tiada ketokohan langsung bermodelling.Simpanlah lemak banyak-banyak lagi.Sekian terima kasih.

13 comments:

Zefa NorAsmara said...

Umminya canteq.. anaknya comel.. :D

Farah said...

LIKE!

hehe ok apeee cun je aku nengok..bergaya gitu!

♥MAMASYAZA♥ said...

takpe yang gemok buleh jadik kurus. akak pegi timbang tadi...tergezut tgk 64.1 kg...vavava...memang kena diet gila lepas ni

yatie chomeyl said...

cenggitu punya cun pun x de ketokohan modelling ke? cun dah tu ... mmg sesuai jd model :)

Nadiah Sidek said...

kelakar la ayat2 terakhir raudhah..hihi. mana ada nampak chubby. comel je tu ;)

Fitri Senin said...

cantik je..

Ema said...

cuuun....

Ummi Eisya&Amani said...

aufa,bestnye..dah jadi model la..ummi pun cantik..mana ada chubby sgt pun..cun la tu..leh wat frame la ni kan..nanti tunjuk kat aufa..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

so sweetla 2 beranak ni..ish..ade tak orang nak buat shooting untuk kami dua beranak plak hiihi...

Rai said...

shantek lah umi..

OneSimpleMother said...

ummi dan aufa.. dua2 comell.. hehehe..

Momma Mia said...

huhu.. sukanya tgk
2-2 sama cantik & chomel

nieda said...

kena beli majalah pama ogos ni