ads

Saturday, April 2, 2011

Hujung Minggu Yang Indah

Suatu Petang Di Dataran Shah Alam

Petang Yang Penuh Warna warni
Penuh Dengan Kasih Sayang


Mendamaikan

Mengasikkan Pandangan Mata
Penuh Dengan Gelak Ketawa

Beramah mesra Membina hubungan

Bermain lah sayang

Merangkak lah sayang

Berlari lah sayang sepuas hati mu

Dunia ini terbentang luas menanti kamu.Terokai lah ia.Nikmatilah ia.Dunia yang sangat indah dan menakjubkan serta penuh keagungan berasal dari tangan Yang Maha Esa.


P/s : i'm writeless.letak entry bergambar saja.Aktiviti hujung minggu lepas.Oh,ya.beret dan sunhat yang dipakai dijahit dengan penuh kasih sayang oleh Maizura, okinokiyo, Handmade Sunhat in Malaysia.Sangat sukakannya! Ia terlalu comel! Membuatkan mereka makin comel..:)


Apakah aktiviti hujung minggu anda esok? Selamat berhujung minggu bersama yang tersayang.:Jaga diri..)

10 comments:

Nadiah Sidek said...

beret & ball adam colorful la ^_^

yatie chomeyl said...

comey gila sunhat dan beret tu. full of colors, kena pulak dgn ball & lolipop colorful tu. nice!

♥MAMASYAZA♥ said...

setiap kali singgah sini, mesti geram tengok adik adam yg bulat n akak aufa yg happy, so sweeettt

nieda said...

have a nice weekend

ummu said...

assalam ummi Salsabila
cantik2 gambar yang U. Salsabila ambil,suka saya tengok pictures ni.
lolipop tu bewarna warni lagi...
terima kasih ya Ummi salsabila sudi berkunjung ke blog akak yang tak seberapa itu

Ummi Eisya&Amani said...

wow..cantik la picas2 ni.semua penuh makna..dah makin cantik pic guna kamera tu..hihii

AshAnas said...

comelnye diorg pakai sunhat n beret... ball tu pun comel, so colourful...

ishamizu said...

awhh so cute both of them..! suka jgk beret n sunhat derg tu, colourful indeed! ceria! :)

ZanaNordin said...

sangat ler kalerful
comeeelllll arrrr

Ummi Salsabila said...

Thanks all!
semoga hari anda juga penuh dgn warna warni..:)

p/s: ummi eisya, ummi baru nak belajarlah.tak expert lagi mcm aunty.:)