ads

Wednesday, April 20, 2011

Bermainlah sayang

 Kakak Aufa suka sangat dengan playground, playland, playgym atau apa saja yang sama erti dengannya.Atau nampak seakan-akan dengannya dia sudah boleh detect.Sudah pandai demand nak ke situ.Pantang nampak.Adam pula pandai explore saja.Kalau ke playground.Dia merangkak pusing playground tuh.Dah besar dah anak ummi.Tak lama lagi boleh main dengan kakak.^_^

Hari minggu lepas bawa anak-anak ke playland.Kasi mereka enjoy disamping boleh membina motor skills mereka.Sekali sekala raikanlah zaman kanak-kanak mereka.Zaman kanak-kanak hanya sekali kan? Ummi pun teringin juga nak main.Tapi dapat tumpang happy bila tengok anak-anak happy jelah.Bahagia bila melihat senyuman dan tawa riang anak-anak.Childhood for them.Motherhood for Me ^_^


Ada gaya michael schumacher tak?
Kakak nak pergi mana? Cakap je.Adam bawak kan yer..

Bawak kereta macam ni baru cool!

Adik,crive carefully ok.Ingatlah orang yg sayang kita! :)

Naik kuda biru pula

Kakak leka tengok orang

Adam belum tahu main.Crawling je lah yer sayang

memanjat juga
Aksi adik beradik
peek a boo!

At first,ummi tak bagi aufa naik slide ni.Tinggi sangat.
Risau dia jatuh.Then,ada big sister pimpin and ajar dia.Happy bukan main!


Yang kelakarnya,turun gaya meniarap.
maybe dia rasa lebih secured camtuh.Hehe

Yeay!! I'm glad that you're happy.Alhamdulillah.InsyaAllah,we'll do it again next time :)

6 comments:

yatie chomeyl said...

adam nmpk mcm abg kpd aufa pulak eheh

http://aniesandyou.blogspot.com said...

suke nyer dia

Malas memasak

Sharini aka Ummi Khayra said...

kat ne ni odah? hihih kat kidz zone ke? :P

nieda said...

kanak2 mesti suka tempat mcm ni...dunia mereka sgt indah

Ummi Eisya&Amani said...

tul tu..raikan masa kanak2 diorg ni..tapi daku selalu tak bagi eisya main kat tmpt mainan budak2 tu..ramai sgt org..kang eisya kena tolak..hihii

n3: Pandangan korang??? Siapa dia?? Horror Time..

mamawana said...

comei comei comei...