ads

Thursday, April 21, 2011

Bakal photographer?

Lately Ummi tengok photo album dalam phone ada gambar- gambar yang bukan Ummi snap?

Kerja siapakah itu? Siapa lagi kalau bkn aufa.hehe.jom tengok antara gambar yang aufa snap..




Buku dan color saya bersepah





Adik saya yang tembam





Tombol pintu




Kaki saya




Saya makan bersepah




Saya sudah selesai menulis




Project art saya.Ummi tak snap pun.snap sendiri lah! Haha

Tergelak gelak tengok gambar dia ambil.macam macam objek. Adam banyak lah jadi model dia.gambar Ummi tengah breastfeeding Adam pun ada.(censored!) hehe

P/s : ce bg Dslr.tengok hasilnya macamana? Ada berani ke? Hehe

-Posted using BlogPress from my iPhone-

11 comments:

Zuwairi Aiman said...

Teruskn minat tangkap gamba..makin lama akan jadi makin expert.. singgah la ke blog saya ;)

e.l.i.z.@ said...

asah lg bakat tu :P
bg kamera kompak je la dulu ekkeke kang tak pasal² ranap dslr tu

yatie chomeyl said...

SN pun suka amik gmbr bukan2 kat dlm iphone tu. paling banyak ialah gambar kaki mommy..hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

sikecik akak pun camtu, pantang terlepas pandang je, hilang la tipon tu, amik gambar ntah ape2

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam & salam perkenalan.. saya follow...nice blog.

ezan said...

ada gaya.. cam ok je. kalo marea gambar goyang x secantik aufa. walaupun object tah apa2. hehehe..

ps: cantik header blog.. :)

mamawana said...

Betul tu...suatu hari nanti jadi photoghraper professional.

AshAnas said...

dlm hp shira pun byk gmbr yg anas amik... skrg klu pegang kamera hp tu, pandai nk suh org senyum

Ummi Salsabila said...

Zuwairi : thanks drop here :p

eliza : aah,ranap kang! Haha

Yatie : gambar kaki mommy yg pling menarik tu! ;p

mamasyaza : Haha.mcm2 objek kan kak.

Ummi Salsabila said...

BSB : thanks drop here.singgah lagi ye

ezan : aufa pun still goyang2 jugak ni.:)

Mamawana : Hehe.ada bakat ke? insy,kalau dia minat umminya sokong je..:)

Ummi Salsabila said...

Ashanas : pstu kita terkejut tgk gambo2 nyer kan? aufa plak sakng suka amik gamba sendr.syok sendiri..Haha.