ads

Wednesday, April 13, 2011

Wordless Wednesday # 05

Finally, I can bite ummi!!! ;D

13 comments:

ezan said...

wah adam dah ada gigi... jgn gigit ummi k.. :)

BabyIntan said...

Wow! Dua sekali tu!!!

Latest n3: Wordless Wednesday-Part 4!

Confession of a Coffeeholic Momma said...

ouch.. mengigit tu satu hal. mesti dia meragam time tumbuh tu kan sebab serentak 2? miya dulu late teether. 15months br ada gigi. syukur dia takde gigit, tp yaAllah dia punye siksa time tumbuh gigi tu coz 4 biji serentak come out. demam panas 2 hari & monyok aje. dah le on the 1st day of raya puasa. 1 family tersiksa :D

Nadiah Sidek said...

yay..adam dah ada gigi! :D

ibu MZW @ farah idayu said...

ada gigi dah...leh mamam best2 lepas ni ;) eh, adam demam x masa nk tumbuh gigi nih?

Ummi Eisya&Amani said...

habis la ummi lepas ni..hihi..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh adam dah ada gigi, sronok menggigit le lepas ni

AshAnas said...

ummi, cpt decide menu baru utk adam...

Ummi Salsabila said...

ezan : dia suka gigit ummi...uwaaa..;p

mama miya : mmg ouch lah! sakit bkn main.Hehe.
adam pun kira lambat dr aufa ni.bukan dua.sekali empat keluar aunty.memang cranky dan demam juga.baru tahu,nak tumbuh gigi rupanya! :D

Ummi Salsabila said...

kak Intan : dua atas,dua bawah.so, total empat! ;p

Kak nadiah : yay! finally!

fara ibu mzw : boleh gigit2 fruit lps ni.tapi jgn gigit ummi..pleasee...hehe.demam juga at first baru tumbuh tu..

Ummi Salsabila said...

Ummi eisya : mmg dah habis pun! adei! ;p

mama syaza : tulah,phase memngigit pulak.excited baru ada gigi! hehe

sira : insy2..boleh bagi finger foods pasni :)

Momma Mia said...

huhu welcome to the club odah...
gigi baby 2010 ni besar2 kan?
hehehe

Ummi Salsabila said...

momma mia : aah lah.besar2.baru perasan! Hehehe.Alamak menyeramkan..;p