ads

Monday, August 30, 2010

Kawan baru Adam,Ahmad luqman Al hakim

Salam Sayang semua,

Mood happy-happy *=*

Semalam visit kawan baik ummi sejak sekolah rendah,aunty syieda dapat baby.baby baru keluar hospital.almost 2 weeks duduk dalam inkubator sebab lahir tak cukup bulan.2 weeks jugak aunty syieda tak jumpa baby dia.husband dia je berulang alik pi anta ebm.sian dia.Alhamdulillah,baby dah ok.dah boleh bawak balik.Dah boleh tidur dengan mama! Mama dah boleh peluk dia!


Its a boy! hensem ni.hidung mancung! macam arab tau.namanya pulak Ahmad luqman al hakim.sedapnya nama! ari tu ummi nak letak nama adam ada Al ni.belakang tambah al fatih,al warith,al-harith,ar rayyan,ar-razi.mcm arab walaupun hidung adam tak mancung mcm pak arab..hehe.tapi Abi tak approve.:(

Adam dengan kawan barunya.luqman now just 1.8kg.luqman,minum susu mama banyak2 tau.nanti cepat besar dan boleh main dengan Adam.best...best..^_^

Sebijik ikut mama dia.Congrats dear...welcome to parenthood.Sekarang ko dah jadi mak orang.tak boleh nak enjoy sakan lg ye.enjoy dengan baby plak lepas ni.:)

8 comments:

Ummi Eisya said...

adam nampak semangat tul..baby luqman tu comel je..

MAMASYAZA said...

geram aunty tengok adam, makin tembab, murah betul dengan senyum...best sgttt

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

dah besar yek baby adam..dah pandai duduk sediri ke tu?

AshAnas said...

oho, anas skrg klu nmpk baby je, mulut die akan sebut, 'ba-by' huhu... die sgt suka baby... adakah petanda buat ummi? hehe... odah, doakan shira...

p!nkerton said...

comelnya baby :)
aah sedap kan ada 'al' kat blakang. suka my fren punya nama ada 'al hafiz' kat blakang. sedap didengar, & maknya pun bagus :)

Ummi Hanie said...

yeyeyy adam comei dah dpt member baru..boboy juge...:)

Ummi Salsabila said...

ummi eisya: ada org panggil adam bdk gemok! haha.

mamasyaza: kita agah dia.sengehlah dia.

Ummi Aisyah: belum boleh duduk.ummi pegang tu.:)

Ummi Salsabila said...

Ashanas: hah,anas dah nak baby tu...odah doakan shira dpt bby cpt2.:)

pinkerton: betul2.suka gak nm al hafiz.bagus n sbgi doa gak tu.mn th jd hafiz quran.

ummi hanie: yeay! boleh main sama2 nnt! bestnya!