ads

Thursday, August 26, 2010

Adam cintakan masjid

Salam sayang semua.


Sempat ambil beberapa gambar adam semasa di masjid putrajaya.Harapan kami bila adam besar nanti,cintakan masjid dan adam suka ke masjid.Kami juga harap Muhammad Adam kami boleh mengetuai solat berjemaah kami nanti.InsyaAllah.Lets enjoy the pictures our young imam,Muhammad Adam. ^_^








Semoga Adam akan terus mencintai rumah Allah,Semoga Adam mendapat yang terbaik di dunia dan akhirat.We love you,bam bam boy! :)

7 comments:

MAMASYAZA said...

adam ni memang suka senyum la...cute sgt

yatie chomeyl said...

adam semakin nampak sebijik macam muka u hehe

Ummi Eisya said...

alahai comel tu adam ni..sesuai ngan nama tu..moga adam dapat memnuhi impian mama dan abi nye tu..

mira said...

comel comel :) gmba cantek ohh :)

Ummi Salsabila said...

mamasyaza: mmg suke senyum.tu yg best snap pic die.:)

yatie: yeke? bestnya,sllu org ckp ikut muka abi dia je.

ummieisya: ameen.thanks aunty.hrp2 camtulah.:)

mira: yeke? makcik rs biasa je.xreti set lglah.nyway,tq

Nadiah Sidek said...

lama dah tak jenguk blog raudhah. start semalam dah ok sikit mood nak blogwalking ;). selama ni duk tgk gmbr2 aufa dgn adam kat FB je :)

nieda said...

comelnya...