ads

Wednesday, January 14, 2015

Virgin Coconut Oil untuk ibu hamil

Assalamualaikum 

Dulu saya amalkan olive oil minsyam  je.Nak cuba vco oil pula.Terlalu banyak khasiat virgin coconut oil ni.Terutamanya untuk kesihatan kulit.Untuk ibu hamil, selain khasiat untuk baby, saya baca pengalaman dan testimoni ibu-ibu lain ia boleh juga mudahkan proses kelahiran baby.Tak banyak koyak dan sebagainya.Allah humma amin, bi iznillah.

Kesan dua minggu saya amalkan, saya senang lawas.Tak kena sembelit lagi.Alhamdulillah.Sembelit memang mudah menyerang bila kita mengandung ni.

Cara-cara makan kapsul, atau spray vco ke dalam mulut.Dan sapu kan di kawasan premium wanita.

Owner VCO As-syifa sgt prihatin, hari2 tanya barang dah smpi belum.Harga sebotol rm29.90.Beli 4, dapat rm25 je.Meh kasi tolong promote,
013 483 5586 (Lokman)

Catalyst satu kotak (60 biji) RM40 & olive oil kapsul minsyam satu pack (20 biji) RM12 order daripada 013 2642323





Semoga bermanfaat :)




No comments: