ads

Friday, January 9, 2015

Ragam customer

Beberapa hari lepas, suami tunjuk kat saya gambar ini.Saya tak boleh tahan.Ketawa sampai terkench okay! HAHAHA

Rupanya dah viral dah benda ni.

Apa pun customer is the boss.Kena sabar melayan segala pertanyaan mereka.Tanya soalan tak logik pun ada.Walaupun kita nak marah.sabar sabar.customer is important for business .Kata omputih.Sebab dia lah yang akan mengiklankan bisnes kita kepada yang lain.Iklan free! 


Tapi yang ini memang tak jadi marah kot.sebab sangat mengeletek sanubari HAHA


Yang ni adik saya share! Adoi HAHA


1 comment:

adianiez AIDA said...

ha ha ha...
mcm2 hal dunia zaman skang :)