ads

Saturday, March 2, 2013

Susu ummi paling sedap!

Semalam 1 march.Dialog ummi dan Adam sewaktu sedang menyusu.

Ummi : Kenapa Adam suka susu ummi? Adam kan dah besar.dah nak 3 tahun ni.tak boleh menyusu lagi.Ada lagi ke air susu tu?

Adam : Ada.Sikit...

Ummi : Susu ummi sedap ke?

Adam : sedap! Sambil angguk2

Ummi : susu ummi dengan air kotak,mana lagi sedap?

Adam : susu ummi!

Ummi : air milo ke susu ummi lagi sedap?

Adam : susu ummi!

Ummi :air strawberi ke susu ummi?

Adam : susu ummi!

Ummi : susu ummi ke air sirap bandung?

Adam : susu ummi jugak..

Sebut semua air favorite dia.Tapi susu ummi juga paling sedap.Hehe.

Adam,anak bertuah! Sebab tu manja yang amat! :)

Tak larat.Mengamuk tantrum kalau tak bagi candunya.Camne nak dapat adik nanti ni..

Besar nanti jangan degil,dengar cakap ummi,anak soleh tau!

2 comments:

Confession of a Coffeeholic Momma said...

hehehehe... cuteness!!

Mummy & Papa haris said...

haha.. my son pon dah 2 tahun masih menyusu especially hila nak tido.. i'm now preggy 5 months. i tak rasa ada susu lagi pon .. maybe dia nak candu je.. papepun, i still layankan je bagi susu sebab he's not on FM at all..