ads

Wednesday, March 20, 2013

3rd Little Mujahidah

Salam Sayang!

Syukur Setingginya ke hadrat Allah swt, saya selamat melahirkan bayi perempuan secara normal dan gentle pada 15 Mac 2013, hari Jumaat, pukul 2.45 pagi di Hospital Bersalin Razif Klang.Awal 9 hari.Baby tak sabar nak lihat dunia :)

Alhamdulillah ummi dan bayi sihat.Bayi seberat 3.2kg, dan 48cm panjang.

Terima kasih kepada semua yang mendoakan keselamatan kami.Semoga Allah membalasnya semua dengan kebaikan yang tak terhingga.

Pengalaman bersalin kali ini juga berbeza.InsyaAllah saya akan update kemudian.





10 comments:

Izan Ishak said...

tahniah Ummi...

comel sangat2 baby baru ni... apapun happy breastfeeding dan jaga diri ye. selamat berpantang!

Zura Lee said...

alhamdulillah... dah selamat semua nyer.... selamat berpantang yerk !!

KhaiRin : anies said...

Assalamualaikum…
Apa khabar?
Sihat ke?
Harap2 sihat + bahagia selalu…

p/s tahniah kak!

Xiet_Enigma said...

Again. congrats Odah! jie suka tengok gamba baby. ternanti2 Odah pos gamba bby kat IG. sebab everytime jie tgk gamba bby jie akan teringat mcmner jie lahirkan Aaron & Saraa and ianya membangkitkan seribu satu rasa...:)

Kiss kiss baby for me ya

nieda said...

Tahniah...selamat berpantang

Ummi Salsabila said...

Thanks so much kak izan :)

Ummi Salsabila said...

Terima kasih zura :)

Ummi Salsabila said...

Alhamdulillah getting better.Thanks anies :)

Ummi Salsabila said...

Pengalaman berharga kan jie..Subhanallah.Tak boleh describe perasaan saat bayi diletak atas dada ni..:)

Ummi Salsabila said...

Thanks byk2 nieda ;)