ads

Monday, September 6, 2010

Happy 26th Birthday to me

Salam Sayang semua,

Tepat 6hb september 26tahun lepas,emak bertarung nyawa melahirkan saya.Terima kasih mak.Terima kasih juga ayah membesarkan saya.:) So,today i wanna wish happy 26th birthday to myself.I am 26 years young today..tak nak mengaku sudah makin tua.hehe.



kek sekadar hiasan.bukan kek birthday saya.:)


Bertambah satu usiaku,kurang satu nikmat kurniaan umurku..Terima kasih Allah kerana memanjangkan umurku..Terima kasih keluarga kerana sentiasa penuh dengan kasih sayang.
Terima Kasih abang kerana menyintai dan membahagiakan.Terima kasih anak-anak kerana menceriakan dan menlengkapi hidup kami.Terima kasih sahabat kerana mengambil berat dan berkongsi kisah kehidupan.Semoga umur yang dikurniakan membawa kerahmatan dan keselamatan.^_^


my new collection :)

Hubby gives a suprise.A gift Bling-bling from habib.Syukur.Terharu.hehe.Terima kasih abang.I love them.Both are totally sweet! And I love you so much abang.Semoga abang sentiasa dimurahkan rezeki dan abang pemurah belikan sayang bling-bling lagi.hehe.And I love habib jewels.Dulu,kini,dan selamanya.^_^

Happy 26th birthday to me *_*

18 comments:

yatie chomeyl said...

hepi 26th birthday US. bestnya dpt hadiab bling bling on ur birthday..dr habib pulak tu. mesti tdo pon smbl sneyum kan hehe

Farah said...

happy birthday US!

amboi bling2 raya la ni hehe

Momma Mia said...

Heppie 26th bufday sis...
wah muda lagi...
ada option utk beranak ramai ni lagi odah.. hehehe. Have a great day!!

azzamoro said...

happy birthday US. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

ezan said...

happy birthday US... wah meriahla raya ni ngan bling2.. :)

CikLilyPutih said...

hepi burfday to you..
tak sangka kite share burfday rupanya hari nie. cuma tahun je yg tak sama... all the best dan murah rezeki ye..

kakyong said...

hepi besday US..
bestnya dpt blibg2 habib jewel... tahniah.. semoga selalu bahgia

Ummi Hanie said...

hepi b'day ye odah...

pasti lebih brmakna kali ni dgn khadiran org baru kan?

oh myyy...habibbbb...jelesnyerr...;p

hehehe...

Ema said...

happy birthday..... baru 26.. muda lagi tu.. hehehe

mama zharfan said...

happy 26th bday!!! bestnya dpt hadiah brg habib tu..
my hubby pun bday ari ni gak..36th bday :) me tak tau nak bg hadiah apa :p

Ummi Eisya said...

hepi besday US..moga bertambah rezeki dan dipermudahkan segala urusan..bestnye dapat bling2 tu..utk raya la tu kan...

Ummimusa said...

siapa jeles angkat tgn?

(saye!)

Sharini aka Ummi Khayra said...

Selamat hari lahir raudhah... :) Sorry lambat wish... dah lama akak tak online... hehehhe memencilkan diri... :)

Ummi Salsabila said...

yatie : thanks dear.terharu sampai tak boleh lelap mata.bukan setakat semyum,tak boleh tido terus.haha.

Farah : thanks...bling bling sikit2 je.hhehe.

Momma Mia: tak muda da..kita ni makin tua selalu.beranak lg? insy,kalo ada rezeki terima je.:)

Ummi Salsabila said...

azzamoro: thanks azza for wish and doa' :)

ezan : tq.xdelah,raya tetap meriah sgt even tanpa bling2..:)

Cik Lily: yeke.happy belated birthday to u too.
kira kita ni twin sama bufday lag.le celebrate mkn ketupat sama2 nnt.:)

Ummi Salsabila said...

kak yong : terima kasih kak yong.hubby belikan bling2 after 2anak.pasni tak th lg bila boleh dpt lg kak yong...oklah,ingatkan pas kawen tak dpt langsung dah.bsyukur la kan.hehe.


Hanie: tq hanie.thn ni beraya ber4.seronok,tak sabar.:)
ala yang,jgn jeles.odah pun tkjut.pmurah la plak..hehe

Ema: tak muda sgt da.tq :)

Ummi Salsabila said...

mama zharfan :

thanks for wish.sekali skala hubby kn appeciate wifey jugak kan.

oh,sama jugak ye?xkisah bg apa2.yg penting ingatan kita.kita wish pun ok sgt da.:)

Ummi eisya :

thanks.actually,habib tgh sale tuk raya kan.mmg sesuai lah beli time gini.;p

Ummimusa: jgn lah gitu dear.ni bling2 biasa2 je.beli sekali buat aset tuk masa depan.:)

Ummi Salsabila said...

Kak Ninie : thanks kak for wish..nape memncilkan diri kak?