ads

Tuesday, July 6, 2010

Gelagat Puteri Comel kami

Salam Sayang Semua.

Jom Layan video si puteri kecil kami.Macam-macam aksi dia.Geram.Gembira layan telatah dia.Kelakar tengok gelagat dia.Dia lah pengubat hati kami.Video-video dirakam ketika aufa berusia 18bulan ^_^




video
Lokasi: rumah nenek,Klang

Aksi Aufa bermain kucing dan bagi kucing makan.Latar belakang suara mak su dan mak cik dia.hehe.Yang paling comel bila disuruh aufa salam kucing tapi dia salam ekor kucing.;p


video

Tarikh :26 Jun 2010
Lokasi : IQRAM Halal House

Rajin anak dara kecil ni menyapu sampah.ambil penyapu dan penyodok sendiri di belakang kedai.terus menyapu.comel.^_^



video


Tarikh: 26 Jun 2010

Dialog : Aufa !! Aufa!! smile!! sambil buat peace cara dia.:)
Kemudian gelagat meniru pose di ajar mak ciknya.

8 comments:

ibu_Arifa said...

hahaha...comelnyer Aufa..kelakar sgt video yg last tu..pandai tul dia buat semua tu yer..

MeL MikaiL said...

comelnya aufa video yg last tu. clever girl la kakak!

Nadiah Sidek said...

video ke-3 tu paling best. kelakar! hehe..

NURUL IZZA said...

video last tu sgt clever.hahahah

Ummi Eisya said...

hihi..klakar yang last tu..dah makin pandai kakak aufa ni..

fizamior said...

nak tekan button LIKE banyak2 macam kat fb tu...hehehehe....

Farah . 5577 said...

comelnye aufa.. sama gaks, plg suke video last. gerams!
aah kan, berul ckp fiza, nak tekan like, like n like lg.. :D

Ummi Salsabila said...

Thanks aunties sume...ummi pun suka sgt video yg last gak.suka sgt.asik repeat tgk.tiru dialog dia lak.lawak betul! hahaha