ads

Monday, September 7, 2009

Perkampungan di Midvalley

Salam Sayang Semua. Harap semua sihat dan ceria2 sokmo.entry ini memang banyak gambar ketika di midvalley.kami ke sana sebab nak dapatkan Ogawa Enviro Vacuum.sangat2 murah.harga asal Rm1999.but with the voucher just bayar Rm360! murah kan?
thanks to farah for sharing.sayang la farah ni.hehe.you all boleh dptkan voucher tu di blog farah.thanks gak to mel for the explaination.sebab ummi pelik gak.betul ke pricenya camtu.lgpun im not nuffnanger.mel kata sesiapa pun boleh guna voucher tu and dptkan vacuum dgn harge tu.yippieee!!! so, kami order 2 vacuum for me and my SIL, kak idah. kak idah kata bagus vacuum ni sebab water based.funtions die pun bagus. sebab dia dah beli mcm2 jenis vacuum ni.
balik from ogawa sempat bergambar di centre midvalley.ada perkampungan melayu sempena hari raya aidilfitri.sangat menarik & kreatif.siap ada replika pokok kelapa, rumah, ayam dan len2...so, layan jelah picnye.
ummi & aufa*wink wink*

with kak mira... mak cik mcm gemok je :(

my cutey niece


pandai pose anak dara kak idah ni..:)

my SIL, kak idah


warisan kite.tengok rumah kat belakang tu.cute kan? ssh da nak jupe umah kg kayu cmni.byk umah tmn & condo je.huhu


with our abi

bye bye!!!!

mira, lawa sandal :)

nak yg merah ni


best wo...drama queen lak aufa ni :)



ni lah rupe vacuumnye..esok kami amik kamu ye..

murah lg berbaloi...cepat2 wo..sementara stok masih ada..:p
p/s: mira, berjaya juga mak cik update entry ni.aufa xmo letak.update smbil pegang dia tau..:)
p/s:bile tgk pics ummi masa ni.nmpk mcm da tua sgt.gemok plak tu! tak suke oke..:(

6 comments:

PadNani~~{@ said...

Pasti bersemangat lagi lepas ni nak kemas umah kan..dapat 'pembantu' baru:)

Aufa chomel dah pandai bergambar nak buat sign 'peace' ye..clever gurl la dia!:)

niece US pun comel mcm auntie dia:)

Mrs. Adz said...

lepas ni tak la penat lagi ye..dah dapat pembantu rumah yang baru..senang skit keje kan..silap-silap aufa pun tolong sama..hihii

MeL said...

ye yeah! US, pasni kita vacuum satu umah gn vacuum raya hehe ;)

Ummi Salsabila said...

Padnani>> yelah dearie nani.senang sikit kerjaku.lgpun aufa sdg crawling & mengutip je kejenye.;p

Aufa mmg suke ikut ape kite buat.haha.

niece ku, mira tu mmg shomel..:)

Mrs Adz>> idaman ku robotic vacuum.lg xpenat.duduk tgk je die wat keje.hahaha.tp vacuum ni pun da bersyukur.murah pun murah.berbaloi..

aufa tulun kacau ada la kot..:)

Mel>> ye yeah! ye Yeah! itu sudah pasti.ada vacuum raye plak..hahaha

SYAbAR said...

mmg bagus vacum yg ada water based ni dik.. tp kena rajin sikit sebab lepas vacum mesti kena cuci container dia, kalau tak air kotoran tu berbau. filter dia pun kena rajin bersihkan juga.

Selamat mencuba.. berpuasa & berbuka.

Ummi Hanie said...

rajin US snap pics..kami ni kureng sket laa..huhuuu...

Ogawa?US patut rembat satooo..last year hubby Hanie dah rembat satu,promo mase Krismas tu,dpt off half price...kerusi Ogawa kaler itam..Hanie minat gak kaler merah tu tp hubby nk yg itam..