ads

Tuesday, September 8, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST

Salam Sayang semua.wa wa wa.suke nye join contest.hehehe.contest kali ini ialah BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJAB CONTEST yang di anjurkan oleh Pn Lynna.Salam kenal Lynna.congrats on your pregnancy.lynna is going to be a mommy on March 3,2010.plus,bertuahnya bakal dikurniakan anak kembar.wow, its twin celeberation! insyaAllah..
untuk join contest ini boleh klik kat banner di atas.senang saja upload sekeping gambar anda bersama permakaian hijab, tudung, shawls yang anda rasakan paling hot+gojes+cantik menawan sekali..
and..ummi pilih pic ni...suke colourful shawl ni.hehe


ummi memakai shawl fiesta in purple by shawlchantek.cara memakai shawl mudah saja.ketika memakai,bahagikan shawl kepada 2 bhgian.sebelah panjang & sebelah lagi pendek.pinkan tudung dengan brooch.ikut keselesaan bentuk muka anda.then,yang pendek pinkan di bahu.yang panjang tarik ke atas dan lilitkan di atas kepala dan sepitkan di bahagian bawah dagu.sudah siap!
sy tgk pn Lynna byk koleksi shawls.sy suka juga.tapi sy tak de byk koleksi.mungkin lynna boleh usha2 koleksi design dari shawlchantek.sy suke designnya.just nak sharing.happy bloghopping!!
pssst..no worries pn lynna.mak budak pun boleh bergaya = gojes mom..hehe
ok.tarik tutup contest ini pada.09.09.09.gojes betul date ni.sempena tarikh lahir pn.lynna.happy birthday in advance ye!!

12 comments:

l y n n a s h a a r i said...

penyertaan anda telah diterima..tq join my contest ;)

iedaLUVsham said...

fewwiittt!! gojes! good luck! ;)

Zuhaini said...

cantik warna! :)

Intan said...

Tudung dan pemakai yg sweet gitu :) Gud luck to u dear!

MeL said...

US ni sgt sweet la..pakai tudung ape pn nmpak sweeeet je tau ;)

SYAbAR said...

dik masuk la contect stephanie liah aka mama ryan, ambil photo aufa kat side bar yg 6 months tu, comel sesangat

Nadiah Sidek said...

good luck raudhah! ;)

AshAnas said...

good luck tau odah! hm, wat la entri ttg rupa shawl ni... dh byk kali tgk, jengah blog shawl chantek ni tp xtahu rupa dia cmna...

ibu_arifa said...

dah agak dah US mesti masuk contest ni dan mesti pilih gambar ni..sbb sweet dan gojes betul US bila mengenakan tudung tuh..

good luck yer US.

Nadiah Sidek said...

oh ye raudhah...yg raudhah tanya psl icon smiley tu, klik link bwh ni & follow step by step. slmt mencuba! ;)

http://www.blogspottutorial.com/2008/01/add-yahoo-messenger-emoticons-to-blog.html

Ummi Salsabila said...

lynnashaari>> tq lyyna.sudi cek..:)

iedaLUVsham>> ieda lg gojes! thanks babe..

zuhaini>> haha.sy suke mewarna ni.lm x color.kihkih

Intan>> tenkiu kak.akak lg cun...

Mel>> ala..malu la dipuji gitu.tersepit2 malu da ni..hehe

Ummi Salsabila said...

syabar>> ok kak min.nnt sy cube yer.tq..

Nadiah>> tq kak nad..

Ashanas>> owh ok,nnt odah buat.tp koleksi blum bykla.huhu

ibu arifa>> haha.ibu th jer yer..xde pic len.yg tu len mcm skitla..

Nadiah>> tq kak nad for sharing..