ads

Wednesday, May 13, 2009

TAG about blog

Tag ini dari ummi kayra dan ummi hanie


Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?


The Beauty In Everyday Life. Sebab? Sebab our life now penuh dengan keindahan.chewah!sudah bahagia berkeluarga dan sudah lengkap dengan lahirnya puteri sulung kami. Hidup seharian kami bertambah bermakna bila aufa lahir di dunia. Semoga kami kekal bahagia.Insyaallah..

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://ummisalsabila.blogspot.com./

actually no idea time tu. bantai je. Sebab ku nak menceritakan kisah anakku, Salsabila Aufa dan kisah hidup kami sejak ada aufa. Jadikan as a journal dan rujukan kelak. Hopefully bila aufa besar nanti blog ini masih wujud. Boleh dia baca coretan ummi nya..:)


Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Method ku banyak menggunakan bahasa melayu.tapi kadang-kadang campur2 dan rojak juga.kadang-kadang ada juga bahasa pasar.Ikut naluri,mood dan masa juga. Tapi kebanyakkannya kisah berkisarkan kepada experience, pendapat, info yang ingin dikongsi bersama. :)

Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?Belum lagi.Masih seronok menulis. =P

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Ummi Khayra - selalu dlm blog panggil UK je.i should call you kak ninie kan?. kami jadi rapat bila berborak2 kat shoutbox about SAHM and WAHM. kak ninie duk dekat je umah US.tapi kami belum jumpa lagi.belum ada rezeki lagi kan? kami juga ada anak yang sama batch cuma khayra beza 1bulan lebih.blog dia pun best,comel dan kemas. teringin nak ubah camtu tapi belum sempat.kak ninie, nice to know you!



Ummi Hanie - kenalan baru blogger US.dia pun sama SAHM dengan US. anak nak masuk 4 orang if tak silap.hebat kan?namanya sama dengan kawan baik US, Hanisah. slm ukhuwah kak hanie! :)


Senaraikan 7 orang yang akan anda tag:
tak tahu nak tag siapa.sebab macam ramai dah buat.jika ada yang belum buat.dialu-alukan ye.:)

3 comments:

[-suziey-] said...

waaaa UK , US, UM xde ke? ekekek:D emm pendek sket nk panggil kan..hhaah:p

Ummi Hanie said...

hebat ker anak 4 ni US ? Alhamdulillah , anugerah Allah . . hihii ...neway , thanx ! erm...umo US baper yer ? Hanie taon jeng jeng...nnti kiter brkenalan lg k ...

Ummi Salsabila said...

suziey~ hehehe.ade.UM pon ade.ummi musa.aah sng pnggil kan..hahaha

ummi hanie ~ hebatlah ank 4.if US xtau cmne nk uruskan.1 pon da klm kbut..huhu.umo US 24thn.lahir thn 1984.hanie?