ads

Monday, May 10, 2010

Ucapan buat ummi

Assalammualaikum..hayi ni aufa nak citer sikit.semalam hari ibu.aufa dah ucap camat hayi ibu kat ummi.dah hugs and kiss ummi.ni aufa nak ucap camat hayi ibu pada semua aunties yang dah jadi mommies.hepi mother's day!!!..

Semalam nenek dan mak cik2 aufa datang.seronok..so,makan-makan kat umah aufa.beli kepci,donut dan kek.yummy sedapnya.adik tanak kuar lagi.dapatlah ummi makan shedap-shedap lagi.hehe.pastu,abi belikan ummi bunga.abi sayang ummi.tak de present.abi ingat pun dah cukup kan.romantik tau!

Camat hari ibu,ummi..i love you.muah muah muah!..time kasih lahirkan dan besau kan aufa.maafkan aufa sebab sumtimes aufa noty.semalam aufa patahkan spect ummi.sori ummi...aufa noty..


Aufa nak tolong ummi potong kek.ecehwah! pastu aufa mamam kek.emm..sedapnya..


ni award from aunty min.ummi cakap tenkiu so much!!! tantek...




ni award dari kakak mira.tenkiu..kak mira tantek jugak!!!!



p/s: due date semalam.tapi masih belum ada pape tanda.kaki bengkak dah surut semula.kadang-kadang rasa sakit.lepas tu,ok balik.kali ni preggy lain pula.tak sama dengan aufa dulu.my lil calliph nak duduk dalam perut lagi.doakan saya.harap boleh bersalin normal.

p/s: terima kasih pada semua yang mengambil berat dan mendoakan saya. :)

9 comments:

fizamior said...

aufa so cute!
happy mothers day to u darling...
hopefully everything will be just fine for u.. :D

ezan said...

happy mother's day us...
ezan pulak x sabar nk tgu ur little caliph keluar.. hope everything will be fine.. amin...

Intan said...

Semoga US di permudahkan semasa bersalin dan melahirkan baby yg sihat...amin!

US, Happy Mother's Day to u dear :)

Dayah said...

masih sempat mengupdate blog..nanti dah balik jumpa doc update la apa next step ye...

hapy mother's day US

Momma Mia said...

Happier mother's day dear! sweet jer aksi Aufa. Wah dah due ke?? Hmmm lil callip masih nak duk dlm penyot ummi tuh, mesti best...

Semoga ummi & lil calliph selamat semasa bersalin nnti. Amin!

NURUL IZZA said...

hepi mother's day...

p.s: bg iza, ucapan tanpa hadih pun dh bermakna sebab sekurg2nya ada ingatan =)

iza dulu pun seminggu iman xnak keluar.. tu pun lepas seminggu pun mmg xde tanda2 lg..last2 doc induce sbb iza ada abnormal hemoglobin takut effect pd baby. kuikui..

good luck..insyaAllah semuanya selamat

yatie chomeyl said...

baby u nak bg can ummi nya makan kek tu dulu kot US hik3x

Nadiah Sidek said...

ada hikmahnya tu baby tak keluar lg..blh mkn sedap2 lg ;)

Ummi Salsabila said...

fiza>> thanks dearies fiza..

ezan>> tak sabar jugak.hihi.tq

Intan>> amin...tq kak intan. ;p

dayah>> hehe.sempat lg ek.ok,nnt update citer jumpe doc plak.hihi.

momma mia>> duduk dlm prut lg best.sejuk..malaysia skng panas.huhu.
thanks kak..

izza>> same goes to u izza.btol,if hubby just wish pun dah touching kan.ingat dia kt kite.:)

oh,iman pun lmbt kua ye.doc pun ckp mybe induce if 1week xkuar gak.risonyer.

yatie>> ye kot.pastu dia pun dpt mkn kek gak dlm perut ni.:)

nadiah>> dia bg can kt ummi mkn sdp2 lg.hoho.gemok jdnya ni.